hoe draagbalk hangers te vervangen

Draagbalk hangers ondersteuning van het gewicht van uw vloer, evenals die van uw balken vastmaken met spijkers. Door middel van ongevallen of eenvoudige slijtage, kan uw balken of draagbalk hangers beschadigd raken. Helaas gaat om vervanging verwijderen vloerdelen om de schade. Als u bereid bent om dit te doen, kunt u ter vervanging van uw eigen beschadigde draagbalk hangers. De stappen hieronder zal het herstelproces uit te leggen.

Om uw beschadigde draagbalk hangers te vervangen, zal je nodig hebt om ze te openen. Om dit te doen, heb je geen andere keuze dan de borden die ze te bedekken verwijderen.

Stap 1 – Toegang tot de schade

U vindt er een breekijzer en een hamer nodig. Haal ze uit en steek de koevoet tussen de vloerdelen. Gebruik de hamer om de koevoet tikken en langzaam los te wrikken de planken uit elkaar. Deze methode zal ze waarschijnlijk beschadigen.

Stap 2 – Verwijder de beschadigde Pieces

U kunt de schade door slechts het verwijderen van een paar vloerplanken minimaliseren. Als u weet dat uw draagbalk hangers beschadigd zijn, heb je waarschijnlijk al zichtbare beschadigingen op het oppervlak van uw vloer of dek opgemerkt. U kunt de zichtbare schade te gebruiken om uw gebied van concentratie te beperken en daarmee het aantal platen moet je verwijderen minimaliseren.

Stap 3 – Vervang de verwijderd Pieces

Om de beschadigde draagbalk hangers te verwijderen, moet je om zich te ontdoen van de balken ook. Zodra u de beschadigde stukken bloot te leggen, gebruik je zaag twee sneden in hen te maken. Snijd zo dicht mogelijk bij de rand als u gemakkelijk kunt doen. Dan moet je in staat om langzaam te draaien de meeste van de balk, dat nu wordt losgekoppeld van alles-out van zijn plaats en volledig te verwijderen. Doe dit voor elke beschadigde balk hanger.

U kunt nu beschadigde draagbalk hangers met je hamer. Tik ze uit tot ze los genoeg om te verwijderen.

Plaats eerst uw nieuwe balk hanger op de juiste locatie. Joist hangers zijn meestal afstand van 16 inches van elkaar, maar soms 24. Het moet makkelijk zijn om te vertellen hoe uw vloer of dek is ingesteld. Als je eenmaal hebt bedacht waar op het grootboek boord van uw draagbalk hanger gaat, langs de bovenkant van het met de top van het grootboek raad van bestuur. Hammer in de snelheid tanden, gebruik dan 16d nagels (gegalvaniseerd voor buiten, vaak voor binnenshuis) te hechten aan de grootboek raad van bestuur. Zodra u dit doet aan beide kanten, kunt u uw nieuwe balk invoegen en spijker op zijn plaats.

Uiteindelijk vervangen vloerplanken, mits onbeschadigd. Als ze beschadigd zijn, moet u om nieuwe te krijgen.