hoe je aanrecht consoles en beugels vervangen

Aanrecht consoles en beugels zijn in wezen mechanismen die houden het aanrecht, letterlijk of decoratief. Inzicht in hoe ze in eerste instantie waren geïnstalleerd kan u helpen om ze te verwijderen zonder schade aan de omliggende gebieden of kasten. -Dragende installaties hechten consoles en beugels aan een vast oppervlak dat in staat is die het gewicht van zowel de consoles en het aanrecht is. Decoratieve consoles en beugels kunnen voor een prachtige decoratieve aanraking worden bevestigd aan-niet-dragende gebieden. Om met succes te vervangen aanrecht consoles en beugels, moet u eerst onderzoeken hoe ze zijn geïnstalleerd en of ze zijn dragend. De extra tijd in dit onderzoeksproces zal je hoofdpijn en mogelijke schade aan balies en kasten op te slaan. Volg deze stappen om consoles en beugels vervangen.

Om de kasten, werkbladen of consoles niet te beschadigen, moet u alle schroeven, spijkers en bouten te verwijderen voordat u begint met nieuwsgierige. Lokaliseren van schroeven en bouten toggle kan een tijdje duren, maar het is de moeite waard. Hier zijn een aantal veel voorkomende manieren om verborgen bouten, schroeven, spijkers en bouten toggle ontdekken

Stap 1 – De plaats van schroeven en pluggen

Als je eenmaal hebt verwijderd of losgeschroefd een metalen hangers, kunt u uw koevoet of schraper te nemen en trek de console of beugel weg van het oppervlak. Gebruik uw schraper om elke gelijmde gebieden los te maken.

Stap 2 – Wip voorzichtig

Af en toe zal het onmogelijk zijn om uit te vinden of te verwijderen alle van de schroeven of bouten. Wanneer dit gebeurt, is er een tool die onmisbaar is, en dat is uw heen en weer zag met een metaal of bimetaal mes. Neem verschillende lagen van schilder tape en tape af aan beide zijden van de kast naast de console. Voorzichtig wrikken de console uit de buurt van het oppervlak genoeg om de wederzijdse zaagblad achter het. Gebruik de wederzijdse zaagblad aan een spijkers, schroeven of bouten, maar niet het hout te snijden. Het beste is om deze techniek te testen op een plaats waar fouten niet zal worden gezien. Als u niet beschikt over een decoupeerzaag, kunt u schuift een ijzerzaag mes onder de console en handmatig de schroeven te snijden.

Stap 3 – Gebruik een zaag voor Hard-to-verwijderen Kraagstenen en beugels

U kunt een erker aan de voorzijde te installeren door het boren van een pilot gat en schroeven in massief hout. Dek af met een houten plug, stopverf of verf. Voor een blinde installatie kunt u een schroef met de ring door middel van het gezicht van het kabinet lopen in de achterkant van de console. Markeer het midden van waar uw steun zal zijn en boor een kleine pilot gat. Steek een touwtje. Heeft u een helper houdt het racket stevig vast, terwijl je kruipen in de kast en voorboren gaten en zet vast. De string zal u helpen om te zien waar de piloot gat zodra de beugel bedekken. Space kraagstenen elke 36 tot 48 inch, afhankelijk van de dragende gewicht.

Stap 4 – Corbel Installatie

Een ander systeem is een zwevende console maken door het bevestigen decoupeer bevestigingsmiddel. Dit apparaat kunt u de corbel hangen op een schroef, maar het bevestigen van het op deze manier zal vereisen ofwel schade aan de console of het verwijderen van de bovenste oppervlak, omdat de consoles voordat het aanrecht zijn geïnstalleerd.

Stap 5 – Als werkbladen zijn Off

Nieuwe consoles kon gewoon het ding om te sparren-up van uw eten in de keuken kast gebied. Het wordt aanbevolen dat u vlekken of verf op de beugels voor hen opknoping en touch-up elke spackle of pluggen die schroeven te verbergen.