hoe je een deur schoen te vervangen

Een deur schoen is een eenvoudig apparaat dat op de onderzijde van een deur. Is het effectief in het afdichten van de opening aan de onderkant van de deur om warmteverlies te voorkomen. Hieronder staan ​​de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies over hoe je een deur schoen te vervangen.

Open de deur en zet de deur schoen bij het onderste gedeelte van de deur. Sluit de deur enigszins totdat de deur en de deur schoenaandrukband tegen elkaar. Met behulp van een potlood, markeer de positie van de deur te wijzen. Trace een lijn aan elk uiteinde van de deur schoen. Dit teken zal ook dienen als uw trimgeleider.

Stap 1-Mark de deur

Met behulp van een schroevendraaier de deur uit zijn scharnieren. Leg de deur op de werkbank met de markeringen die u op stap één op de bovenkant.

Stap 2 Verwijder de deur

Met behulp van een cirkelzaag met een kopse mes, snijd het onderste gedeelte van de deur met behulp van de hulplijn die u op stap één. Glad de randen van de pasgemaaid deurdeel met een schuurpapier splinters te verwijderen.

Stap 3-Saw Off

Bevestig de deur schoen naar het onderste gedeelte van de deur en zet de deur schoen met schroeven. Monteer de deur en zet de scharnieren met schroeven.

Stap 4 Bevestig de deur Shoe

Open en sluit de deur en controleer of er geen openingen tussen de deur schoen en het onderste gedeelte van de deur. Zijn er aanpassingen door herhalen van de stappen 1-4.

Stap 5- Test de deur