hoe je een garagedeuropener motor vervangen

De garagedeuropener motor bestaat uit de motor assemblage en de motor versnelling. De motor montage is een grijze cilinder, gemonteerd in het frame van het apparaat. De motor versnelling is een witte tandwiel, die op een lange metalen stuk heet het tandwiel as is gemonteerd. Je kan wel of niet nodig om de motor vistuig en tandwiel te vervangen, maar dit artikel zal de vervanging van deze onderdelen te omvatten, voor het geval dat.

Koop de vervanging kit, afhankelijk van de vraag of u het vervangen van de motor versnelling, samen met de motor montage. Overweeg ook de specificaties van de nieuwe motor die u koopt. Een garage met ruimte voor twee auto’s heeft meestal een motor met ½ pk.

Stap 1: Het kopen van de Replacement Kit

Laat de garagedeur in een gesloten positie. Zorg ervoor dat de spanning van het toestel is uitgeschakeld en de kabel is uit het stopcontact verwijderd. Verwijder alle verbindingen tussen de wagen en de motorunit door de stekker van de bijbehorende kabels. Maak de ketting door hartverscheurende de spanning moer gemonteerd op de top van de trolley. Nu, verwijder de dop dat de ketting op de top van de motorunit houdt, en vervolgens te ontmantelen de ketting door het nemen van het uit tandwiel van de eenheid. Verwijder het deksel van het apparaat door het losschroeven van de 3 of 4 schroeven, dat het op zijn plaats houden.

Stap 2: Loskoppelen van de Motor Unit

Let op de witte wiel binnenkant, dat is uw motor versnelling, en zie hoe het is aangesloten op het apparaat. Er zal een plastic borgklem houdt deze vast, die moet worden verwijderd is. Gebruik de handleiding om de eindschakelaars montage te herkennen, en door op de beugels aan de zijkanten, los het ook. Koppel de RPM sensor van waar het wordt gehouden met de draad, en verplaats het uit de weg. Je zult nu duidelijk zien waar de motor assemblage is aangesloten op een condensator met drie wires- rood, blauw en wit. Verwijder deze draden van de motor en markeer de terminals voor toekomstig gebruik. Zoek de vier schroeven waarmee de motor assemblage om het frame van de opener is bevestigd en draai ze. Los van de oude motor assemblage van het apparaat. Nu, verwijder de drie schroeven waarmee het tandwiel op zijn plaats houden. Je kunt nu ook verwijderen van de motor versnelling en tandwiel assemblage van het apparaat.

Stap 3: Demontage van de Oude Motor

Met behulp van de drie schroeven die u eerder had losgeschroefd, bevestigt de nieuwe motor versnelling en tandwiel naar het apparaat. Nu, bevestigt de nieuwe motor monteren om het apparaat met behulp van de vier schroeven waarmee de oude werd bevestigd met. Bevestig deze aan de condensator met de rode, blauwe en witte draden. Plaats de eindschakelaar assemblage terug op zijn plaats, gevolgd door de RPM sensor. Sluit alle eerder losgekoppeld draden en zet alles weer op zijn plaats. Ten slotte zet het deksel van de motor apparaat weer aan en schroef deze op zijn plaats. Lube alle bewegende delen in de motor, zoals de versnelling, voordat u het toestel inschakelt.

Stap 4: Het installeren van de nieuwe motor