hoe je een hoge druk natrium ballast testen

Hogedruk natrium ballast is verantwoordelijk voor het regelen van de druk in lampen die hoge druk natrium gas te gebruiken om het licht te produceren. Deze soorten lampen worden vaak buiten gevonden. Ze worden gebruikt voor zaken als veiligheid verlichting. Ze worden ook vaak gevonden in een overdekte tuin. Deze soorten lampen efficiënt te produceren een zeer hoge intens licht. Er is zeer weinig energie. Hier is een korte handleiding over hoe u uw hoge druk natrium ballast testen om ervoor te zorgen dat het goed en efficiënt de lamp ontsteken.

Verwijder de lamp. Zorg ervoor dat je alle stroom eerst wenden tot de lamp veilig te verwijderen uit de locatie.

Stap 1 – Verwijder de lamp

Inspecteer de lamp voor de juiste verbindingen en contacten. Dit zal alle visuele of connectie problemen met uw hoge druk natrium ballast elimineren.

Stap 2 – Controleer visueel de lamp

Geef je mening over de accessoires op uw lamp. Controleer of het juiste type en ratings. Trek je de handleiding om ervoor te zorgen dat de accessoires zijn geschikt voor uw lamp. In het algemeen moet u de choke, de starter en de fase correctie capaciter inspecteren.

Stap 3 – Controleer Accessoires

Het gebruik van uw voltage meter, het testen van de spanning. Test de ingangsklemmen voor elk licht. (Raadpleeg de diagrammen. Vaak kunt u het schema op de ballast of onder de buik van de lamp te vinden. Ter referentie, de overdracht van het diagram met behulp van een pen en een stuk papier). Test de ballast ingang kant en vervolgens de ballast lamp kant. Deze soorten tests kunnen schade toebrengen aan uw volt meter. Zorg ervoor dat u de juiste high voltage sonde bij het testen.

Stap 4 – Test het Voltage

Verwijder de starter. Plaats een korte circuiter in de lamphouder. Nu zult u nodig hebt om het systeem aan te zetten. Uw ballast werkt correct als u geen tekenen van rook of een zoemende en zoemende geluiden nodig. U moet deze test gedurende ten minste 1-2 minuten.

Stap 5 – Controleer de Ballast

Trek de AC ampèremeter en controleer de kortsluitstroom van de ballast. Tijdens de test moet de zekering de kortsluitstroom weerstaan. Tijdens de test, controleer dan ook het type en rating stikken gebruikt. Het moet geschikt zijn voor de ballast zijn. Als tijdens de test vind je de zekering gesprongen, dan weet je dat er een kortsluiting in de ballast.

Stap 6 – Controleer de kortsluitstroom

Stap 7 – Monteer

Als alles testen perfect, monteer de ballast en de lamp of lampdeksel. Plaats uw lamp terug in de originele behuizing en zet de stroom weer aan.

Tips en waarschuwingen