hoe je een stortbak ventiel te vervangen in 6 stappen

Weten hoe je een stortbak ventiel te vervangen kunt u tijd en geld besparen, omdat je niet nodig om een ​​dure loodgieter te huren. Door het volgen van de benodigde stappen, zult u merken dat het voorkomen van uw wc van hardlopen is een eenvoudige klus.

De eerste stap is om het deksel van de tank te verwijderen. U moet toegang tot interne mechanisme van de stortbak, met inbegrip van de stortbak ventiel. Als u een stortbak dat de spoelknop op de top heeft, moet u deze los te draaien voordat je in staat om het deksel eraf te tillen zijn. Een standaard stortbak deksel kan gewoon niet op zijn plaats worden opgeheven. Zet het opzij op een vlakke ondergrond waar zo dat er geen gevaar van kantelen of worden stapte op.

Stap 1 – Verwijder Cover

Met het deksel opzij te zetten, zult u in staat om al de innerlijke werking van de stortbak, die allemaal moeten ondergedompeld in het zoete water dat door de bowl wervelingen als het toilet wordt gespoeld te zien. U kunt zelfs in staat zijn om de oorzaak van het probleem te zien, want er is een pijp in het midden van de tank die water mag niet in te gaan op. Of uw wc loopt continu, of slechts spoelt met tussenpozen, het probleem is waarschijnlijk met de stortbak ventiel te liggen. De klep is het punt waar het vullen van de tank nadat het toilet wordt doorgespoeld en bevindt zich meestal op de bodem van de stortbak tank. Spoel het toilet om zich te ontdoen van het water in de tank en zet de watertoevoer. De uitschakeling moet worden gevestigd, hetzij op de muur of de vloer van het toilet.

Stap 2 – Onderzoek

Om een ​​kijkje op de stortbak ventiel te nemen en vast te stellen van het defect, moet u de kap die het op zijn plaats houdt verwijderen. Hoewel het hangt af van de aard van de stortbak dat je te maken met, zul je waarschijnlijk gewoon in staat zijn om deze los te draaien met de hand door stevig omlaag te drukken. U kunt ook gebruik maken van een schroevendraaier om de schroeven waarmee de kap op zijn plaats houden ongedaan te maken.

Stap 3 – Verwijder Cistern Valve

Zodra het is verwijderd, wordt u in een positie om de klep goed te controleren om te bepalen waar de fout ligt. Als het goed aangescherpt, is waarschijnlijk toe te schrijven aan een gebroken of versleten ring die past binnen de klep.

Stap 4 – Onderzoek Parts

Verwijder de ring door nieuwsgierige het omhoog aan de rand met een schroevendraaier voordat u op een nieuwe plaats. Plaats de klep terug op zijn oorspronkelijke plaats en maak deze vast door stevig vast te schroeven.

Stap 5 – Test

Het verlaten van het deksel, laat de tank te vullen met water voor het doorspoelen van het toilet. Kijken naar het proces zal u toelaten om te bepalen dat deze goed werkt en waar de fout ligt als het niet werkt. In het geval dat het werkt zoals het hoort, weer zorgvuldig het deksel.