hoe je ruiten te vervangen

Gebroken ruiten moeten worden behandeld eerder vroeger dan later, omdat ze een dubbele reden voor de problemen. Ten eerste en meest duidelijk, gebroken ramen zijn zeer gevaarlijk, omdat de puntige glasscherven haarscherp zou zijn. Ten tweede, ze bloot uw huis naar buiten weer, zij het regenen in de winter of insecten in de zomer. Hier is hoe je een gebroken ruit raam te vervangen en te voorkomen dat eventuele problemen.

Zet je veiligheidsbril en handschoenen, en maak je klaar om de huidige glas te verwijderen. De veiligste manier om dit te doen is beide zijden van het glas bedekken met plakband, zodat het niet fragmenteren in het proces. Wanneer beide zijden bedekt, start het glas slaan met een hamer, en dit moet met één stuk. In het geval dat sommige stukken niet los komen, rappen ze met de hamer totdat ze verzwakken, en handmatig verwijderen.

Stap 1 – Verwijder huidige Glass

Gebruik een beitel om zich te ontdoen van alle oude stopverf die woonachtig zijn in het frame te krijgen. U moet ook alle tabs of clips die de oude ruit in het raamkozijn gehouden te elimineren.

Stap 2 – Clean Up the Frame

Zodra de oude glas wordt verwijderd, is het tijd om de nieuwe glas meten. U moet idealiter gebruik maken van dubbele sterkte glas, in plaats gewaarborgd door veel van de lente clips. Op zijn minst, zorg ervoor dat er een clip om de zes inches rond de buitenste rand van de ruit.

Stap 3 – Meet The New Glass

Breng de glazenmaker stopverf rond de hele rand van het kozijn, uitgaande van een hoek. Als er voldoende stopverf is op zijn plaats, leg de nieuwe ruit erop en druk het naar beneden. Sommige van de stopverf zal onvermijdelijk komen – maak je geen zorgen want dit is handig voor het verwijderen van eventuele luchtbellen.

Stap 4 – Breng Glazenmaker Putty

Gebruik een schraper om de extra stopverf van beide kanten van uw nieuwe venster te verwijderen. Laat de stopverf volledig drogen, die ongeveer drie dagen zou moeten nemen. Vergeet niet, als je dingen het eindresultaat zal uw onbezonnenheid weerspiegelen haasten. Werk geduldig als je een bevredigend project uit te voeren.

Stap 5 – Verwijder Extra Putty

Wanneer de verbinding droogt, kun je je frame te schilderen in de gewenste kleur. In dit stadium is het sterk aan te raden om rust-proof verf gebruiken, want als je de gewone verf gebruiken zul je waarschijnlijk beginnen met problemen met uw venster weer. Terwijl de verf, schoot het iets op het glas zelf een grondige sluiting te waarborgen. Wacht tot de verf volledig drogen, en je kunt je glas te reinigen met een doek.

Stap 6 – Paint Your Frame

Uw ruit raam is nu met succes vervangen, en u kunt beginnen aan uw raam normaal opnieuw te gebruiken. Als u rust-proof gebruikte verf je raam moet meer korte termijn problemen geven.