hoe verf wolken spons

Leren hoe je verf wolken spons is leuk, makkelijk en zal textuur en realisme toe te voegen aan uw schilderij. Wolken zijn een basis afbeelding om te starten en voeg charme aan de kamer, badkamer of het ontbijt van een kind hoekje. Volg deze instructies om verf wolken spons op een indoor muur in uw huis.

Het gebruik van de kleur van uw keuze, verf de hemel met een roller. Voor een meer realistische look, kiest hemelsblauw, maar kijken naar andere kleuren voor een meer magische, mystieke uitstraling, zoals roze, perzik of oranje. Verf op een stuk van de praktijk board of canvas als goed, en laat de muur en de praktijk oppervlak drogen voor 24 uur voor spons schilderij wolken.

Stap 1 – Verf de Achtergrond van de Hemel

Combineer 4 delen glazuur en 1 deel witte verf voor de wolken. Meng met een roer vasthouden tot ze volledig gemengd. Begin met een kleine hoeveelheid eerste om te zien hoeveel u per cloud zal gebruiken.

Stap 2 – Meng de Glaze en witte verf

Bevochtig de kaasdoek en de zee sponzen met water, wringen goed uit. Dompel de sponzen in de glazen verf en schar op de praktijk board, experimenteren met de manier waarop je je hand te draaien, lagen verf en toe te passen druk.

Stap 3 – Praktijk en Prep

Kijk naar foto’s van wolken of een wandeling buiten op een bewolkte dag en de blik naar boven, te merken hoe de wolken zijn over het algemeen het helderst in het centrum en de rechter op de bodem en meer golvende en piekerig naar de top. Start het schilderen van wolken aan de onderkant, deppen een enigszins rechte lijn zo lang als u wilt dat uw cloud te zijn. Werk naar boven, het verdraaien van de spons omhoog en naar buiten, het creĆ«ren van verschillende texturen.

Stap 4 – Schilderij Clouds

Wad de vochtige kaasdoek in een bal en schar boven de wolken, te gebruiken om de verf te verzachten en vervagen de randen. Toepassen sterker naar het midden, fading en verzachtende naar de randen. Zorg ervoor dat het midden van de wolken zijn dikker met verf. Voeg piekerige krullen groeien vanaf de zijkanten.

Stap 5 – Werk af met Kaasdoek

Voor een meer realistische look, verf verschillende wolken met variƫrende hoogte en breedte. Gebruik verschillende technieken en probeer niet om de wolken te plaatsen op gelijke afstand van elkaar. Vermijd het schilderen van een wolk in de exacte midden van de muur voor een asymmetrisch ontwerp dat is meer natuurlijk. Voeg piekerig ranken van wolken tussen grotere wolken.

Stap 6 – Varieer maten en vormen op uw Muur

Nodig vrienden en familie om mee te doen in uw spons schilderij avontuur, van elkaar leren terwijl je plezier en het veranderen van de blik van uw huis!