het vervangen van het dak pijp knipperende

Dak leidingen penetraties vereisen dak pijp knipperende om te voorkomen dat lekken door de buis. Wanneer een lek wordt gevonden via de leidingen, dient de knipperende onmiddellijk vastgesteld of de schade kan zeer kostbaar te repareren zijn. Om aan de veilige kant, sommige mensen gewoon vervangen door het dak pijp knipperende meteen, zodat het niet een ongemak in de toekomst zal zijn. Het vervangen van het dak pijp knipperende is snel en gemakkelijk net zo lang als je de juiste gereedschappen en materialen die nodig zijn

Zet uw ladder tegen de muur dichtstbijzijnde het dak pijp knipperende worden vervangen. Ladder moet hoog genoeg zijn, zodat u iets vast te houden terwijl u het vervangen van de knipperende hebben. Zorg ervoor dat de ladder is uit de buurt van elektrische draden om ongelukken te voorkomen. Als je op de ladder, niet te vergeten de gereedschappen en materialen die nodig zijn om het werk te doen om mee te nemen. Plaats uw apparatuur op een veilige plaats op het dak, zodat het niet op de grond vallen.

Stap 1 – Plaats de Ladder

Draai alle asfalt shingling dat rond de buis worden geplaatst. U kunt een koevoet te gebruiken om dit te doen, maar ervoor zorgen dat u niet de shingles beschadigen. Verwijder de nagels aan een grind, dat is op de weg met behulp van een hamer trekken. Als je breekt een, dan moet u deze vervangen.

Stap 2 – Maak de Shingling

Zodra de dakshingles los, til hem op en verwijder oude dak pijp knipperende. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een mes of een koevoet onder de rand, en de hefboom op een blok van afvalhout aan het knipperen te tillen. Til het oude dak pijp knipperende omhoog en over de leiding. Zorg ervoor dat je niet omver de pijp uit haar plaats. Trek eventuele spijkers verliet rond de buis van de oude knipperen en zet het dak cement in de gaten met een kitpistool. Gebruik beschermende handschoenen, omdat het knipperen scherpe randen kan hebben.

Stap 3 – Verwijder oude Flashing

Til shingling en steek nieuw dak pijp knipperende. Zet hem op dezelfde manier als de oude. Een kraag kan vereist zijn afhankelijk van het type dak pijp knipperen. Vastspijkeren knipperen met dakbedekking nagels en bedek ze met dakbedekking cement.

Stap 4 – Plaats New Flashing

Sluit de onderkant van de beschermende kraag met behulp van asfalt knipperen cement of het dak cement. Solliciteer cement royaal en maak het glad gelijkmatig. Zorg ervoor dat alle gebieden goed zijn afgedicht.

Stap 5 – Sluit de basis van de kraag

Tuck de knipperende onder de gordelroos. Als de gordelroos niet goed rond de knipperende zijn aangebracht, trim de shingles met behulp van een mes. Nail elk grind dat werd verwijderd of losser aan zijn rechtmatige plaats. Cover nagels met behulp van de dakbedekking cement.

Stap 6 – Plooi de Flashing