hoe de beugels vervangen op een koperen regenpijp

Downspout beugels worden gebruikt om de regenpijp te bevestigen aan de zijkant van het huis. De downspout is het deel van de goot dat water vervoert vanaf het dak naar de afvoerbuis of spatten blok. U moet haakjes hechten aan de boven- en onderkant van de plaats waar de downspout komt tegen het huis. Downspout beugels zijn er in verschillende vormen en stijlen, dus het is belangrijk om de juiste steun voor uw specifieke downspout te vinden. De meeste koperen regenpijpen zijn ofwel rechthoekig of rond, maar er is een verscheidenheid aan opties voor bracket stijlen, waaronder U stijl, inbouw, geconfronteerd en stand off haken.

U stijl tussen haakjes zet de downspout aan de zijkant van het huis door direct te schroeven in de muur en de zijkanten van de downspout. Deze beugels plat tegen de muur, achter de downspout, en scheiden de downspout van het huis door de dikte van de console zelf. Beugels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes ontworpen om te passen op bepaalde afstanden van de muur.

U Style Brackets

Ten eerste, moet u de bestaande beugels te verwijderen. Om dit te doen, gewoon losschroeven schroeven of wrikken elke spijkers uit de downspout zelf. Trek vervolgens de downspout opzij en verwijder de beugels van de muur. Nu hoef je alleen maar naar de nieuwe consoles in hun plaats te installeren, met behulp van de bestaande gaten of afdichten in de gaten om lekken te voorkomen.

Flush Mount Brackets

Inbouw beugels hechten aan de voorzijde van de downspout en veilig naar het huis aan beide zijden. Dit zijn de eenvoudigste soort haakjes te vervangen omdat ze niet direct schroef in de downspout of passen achter de rug.

geconfronteerd Brackets

Gewoon verwijderen van de bestaande beugels en breng de nieuwe in de plaats. Bevestig met schroeven of spijkers. Het is belangrijk om flush mount beugels die de exacte afmetingen van uw downspout te passen, omdat zij nodig hebben om de hele weg te gaan rond het aan de muur te bereiken vinden.

Stand Off Brackets

Geconfronteerd beugels wrap helemaal rond de downspout. Zij zetten aan de muur net als U stijl beugels, maar ze passen ook rond de voorkant van de downspout en worden geschroefd aan weerszijden.

Om faced beugels te verwijderen, moet u eerst schroef het voorpand aan beide zijden. Duw de downspout aan de ene kant en schroef de achterkant stuk van de muur. Plaats nieuwe haakjes in de omgekeerde volgorde, de eerste verbindingselement bevestigingsoog naar de gewenste plaats op de muur en schroeven het voorstuk naar achteren.

Als u uw downspout nodig hebt om een ​​bepaalde afstand te passen van de muur, stand off tussen haakjes zijn uw beste optie, omdat ze je in staat om de ruimte tussen de muur en de downspout peilen. Deze beugels algemeen past helemaal rond de downspout en hechten zich met een schroef aan de achterkant.

Om te verwijderen, moet u eerst deze schroef te verwijderen en verwijder vervolgens de beugel van het huis door het losdraaien van het of nieuwsgierige de nagels. Zodra de schroef waarmee de twee kanten op elkaar hecht wordt verwijderd, moet de beugel gewoon uit elkaar te trekken. Installeer de nieuwe houder in omgekeerde volgorde.