hoe de interne condensator te vervangen in uw elektronische stud finder

Een elektronische stud finder is een apparaat dat wordt gebruikt voor het lokaliseren van studs binnen muren door de condensator plaat die de energie meet binnen een elektrostatisch veld. Sensoren in het toestel te gebruiken dit veld om de dichtheid binnen de muren op te sporen. de stoeterij dat u wilt zoeken een andere lezing die net gipsplaten geven, verschillende materialen zullen verschillende hoeveelheden energie te tonen. De condensator in een elektronische stud finder is essentieel voor de stroomvoorziening van het apparaat. Als uw apparaat niet werkt en het apparaat heeft nieuwe batterijen, kan het nodig zijn om de interne condensator vervangen in de stud finder. Hieronder zijn de stappen voor het vervangen van de condensator. De tools die je nodig hebt zijn een schroevendraaier, een tang, een smeulende ijzer en wire tondeuse.

Het is belangrijk om de juiste condensator te kopen voor uw apparaat. Aan de zijkant van uw oude condensator, zal er een lijst van de spanning, evenals het aantal Farad. Gebruik dit als een gids voor de nieuwe te kopen. U kunt een die identiek is of een die is iets hoger in de macht van de ene u wilt vervangen te kopen. Niet lager gaan op de rating.

Stap 1 – Koop een nieuwe condensator

Haal de batterijen uit het apparaat. Macht moet worden losgekoppeld van het apparaat om de kans op een elektrische schok te voorkomen.

Stap 2 – Verwijder de Power Supply

Om de condensator uit je stud finder te verwijderen, moet u uw smeulende ijzer te gebruiken om het deel van de condensator die is vastgelast aan de inrichting te verwarmen. Raak je ijzer om het gewricht, terwijl trekken aan het andere eind van de condensator met een tang. Verwarm het andere uiteinde van de condensator terwijl trekken met een tang om het uit te tillen.

Stap 3 – Verwijder de condensator

Let op de wijze waarop de oude condensator geïnstalleerd. Net als bij kabels jumper, polariteit is erg belangrijk. Als u de condensator verkeerd geïnstalleerd kan het kritisch schade aan uw stud finder.

Stap 4 – Installeer de condensator

Zorg ervoor dat de smeulende ijzer wordt verwarmd. Gebruik uw draad tondeuse aan de draden van de nieuwe condensator dichter bij het apparaat te snijden, zodat het goed past op het apparaat. Gebruik het strijkijzer op te warmen het soldeer op het apparaat, terwijl het duwen van een voorsprong in de raad van bestuur. Laat dit soldeer afkoelen voordat u om hetzelfde te doen met de andere kant van de condensator. Laat dit ook te koelen.

Stap 5 – Monteer de Stud Finder

Monteer het apparaat en plaats de batterijen. Test het apparaat om ervoor te zorgen dat het werkt.

Belangrijke tip voor Handling condensatoren

Condensatoren kan een lading vast te houden en de lading los wanneer geaard. Zorg ervoor dat u condensatoren om een ​​begane grond bron voorafgaand aan het manipuleren van de unit met je handen.