hoe hout zand teak

Teak hout is een houten zeer weinig onderhoud en is een van de meest geliefde keuzes voor buitenmeubelen. Teak is zeer gemakkelijk te verzorgen en ziet er mooi maar ook als duurzaam. Een paar eenvoudige technieken voor het schuren kan worden gebruikt, die zal helpen om het beste in teak en teak meubelen.

Stap 1 – Het schoonmaken

Begin met het schoonmaken van het meubilair en het bevrijden van vuil, stof en vuil. Zoals de teak teneinde volledig droog moet zijn om schuren, moet je laat het op een droge plaats voor ongeveer vierentwintig uur.

Stap 2 – Schuren

Gebruik alleen fijn schuurpapier bij het schuren van teak. Teak is een hardhout die goed reageert op de weersomstandigheden. Het heeft een fijne korrel, zodat zand in de richting dat de korrelgrootte gaat. Niet zand over het graan, omdat je het hout litteken. U kunt een schuren wig te gebruiken om in die moeilijk te hoeken en plaatsen te bereiken.

Stap 3 – Veeg en Repeat

Veeg overtollige stof van de teak hout met een tack doek. Zand opnieuw als dat nodig is en vervolgens reinigen van de stof uit. U kunt ervoor kiezen om opnieuw te wassen de teakhouten alvorens verder te gaan met uw project.