hoe je badkamer ventilator messen te vervangen

Mogelijk moet u uw badkamer ventilatorbladen vervangen omdat de oude of gebroken, verdraaid of een ongewenste bron van lawaai. Volg de onderstaande stappen om de bladen van een badkamer ventilator te vervangen.

Om uw veiligheid te garanderen, de stekker van de ventilator en zet de schakelaar van de badkamer bij het stopcontact voordat u de procedure start.

Stap 1: Koppel de Fan

Krijg toegang tot dekking van de ventilator door op te staan ​​op een evenwichtige krukje of tafeltje. Als je ziet dat het deksel schroeven die het op, gebruik dan de boor / schroevendraaier om het opstijgen. Zo niet, verwijder het deksel door het naar beneden te trekken een beetje en het krijgen van toegang tot de bronnen vast te houden. Duw de veer naar binnen met je vingers en volledig verwijderen van het deksel.

Stap 2: Verwijder Fan Cover

Zoek de messen in de ventilator, en gebruik een schroevendraaier om ze van de ventilator te verwijderen. Sommige fans zullen niet de bladen bevestigd met schroeven te hebben; in dat geval, raadpleegt u de handleiding van het product. De gebruikelijke opties zijn om het mes linksom te draaien terwijl u de basis of gewoon te trekken uit.

Stap 3: Verwijder Fan Blades

Bevestig de nieuwe ventilatorbladen op dezelfde plaats die je nam de oude uit. U moet de schroeven vast om het te passen.

Stap 4: Maak Nieuwe Fan Blades

Plaats het deksel met de schroevendraaier of door gewoon te duwen terug op zijn plaats. Test de ventilator op een lage snelheid zodat de nieuwe messen vast zitten.

Stap 5: Vervang Cover