hoe je een glasvezel bad te verzegelen

Glasvezel badkuipen zijn zeer duurzaam en sterk, maar na verloop van jaren, kunnen ze beschadigd raken van constant gebruik. Als er een nieuwe bad is niet in uw budget, kunt u herstellen en sluit de uittredende tub jezelf. Dit project is vrij eenvoudig en goedkoop, en het zorgt voor geweldige resultaten. Volg deze stappen om het bad af te dichten.

Glasvezel is gewoon hoe het klinkt, het is gemaakt van zeer dunne vezels van gesponnen glas. Het kan zeer schadelijk zijn voor uw ogen en longen, dus draag een masker en oogbescherming bij het werken ermee. Draag rubberen handschoenen om te voorkomen dat glasvezels en chemicaliƫn uit irritatie skin.Open geen ramen en laat de ventilator te helpen bij het verwijderen van gevaarlijke dampen.

Waarschuwing

Glasvezel filler is verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten. Als uw lokale winkel niet dragen, dan kunt u ook naar een marine supply winkel.

Stap 1 – Voorbereiding

Verwijder de kraan en afvoer hardware, indien nodig. Gebruik natuurlijk korrel schuurpapier en de schuurmachine om de scheuren en krassen op de glasvezel oppervlak glad. Zodra de schuren is voltooid, verwijder alle resterende vuil, stof en puin met aceton en vodden. Spoel goed, zoals elke overgebleven residu wordt voorkomen dat de glasvezel vulmiddel hechten aan het oppervlak.

Stap 2 – Toepassing van de Glasvezel Filler

Giet de glasvezel plamuur en verharder in de lege emmer. Gebruik het roer stokken om het te mengen met de juiste consistentie.

Stap 3 – Het aanbrengen van de Gel Coat

Breng het mengsel glasvezel het bad met de plamuurmes. Spreid het mengsel gelijkmatig over de getroffen gebieden en veren de randen om het bestaande bad oppervlak passen. Laat het glasvezel mengsel uitharden voordat u verder gaat met de volgende stap.

Stap 4 – Schuren

Gebruik fijn schuurpapier en de schuurmachine voor het gerepareerde gebieden van de glasvezel bad glad. Gebruik een vochtige doek om stof en een droge doek te verwijderen om vocht te verwijderen.

Voeg de gelcoat en verharder een lege emmer en meng het volgens aanwijzingen van de fabrikant. Zodra het mengsel bij de aanbevolen consistentie toepassen op de glasvezel bad met behulp van de verfroller of kwast. De verfroller een gladdere afwerking te creƫren. Breng een tweede laag, terwijl de eerste laag is nog steeds plakkerig.

Zodra u klaar bent met het repareren van de glasvezel bad, licht zand het oppervlak met zeer fijn schuurpapier. Hierdoor kan het oppervlak net genoeg om misstappen te voorkomen wanneer het bad is nat te ruwen. Als alternatief kunt u non-slip applicaties van toepassing zijn op de bodem van het bad om vallen te voorkomen.