hoe je een glazen deur tint naar een energie-efficiënte deur maken

Glazen deuren bieden het voordeel van het toestaan ​​van een goede hoeveelheid daglicht in uw huis, maar zonder de juiste behandeling, ze niet energiezuinig deuren te maken. Glazen deuren maken een grote hoeveelheid warmte in het huis, die op zijn beurt veroorzaakt airconditioners meer macht te gebruiken om het huis te koelen. Eén van de manieren om dit probleem te vermijden en het maken van glazen deuren energiezuinig is door het verven de glazen deuren. Verven de glazen deuren wordt meestal gedaan door professionals, maar kan worden berecht als een doe-het-zelf-project. Hier is hoe het te doen.

Er zijn verschillende soorten verven films beschikbaar in de markt. Tined films zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende specificaties voor UV-bestendigheid, warmte-reductie, en zichtbaar licht transmissie. Voor glazen deuren, het kiezen van een film met een goede transmissie van zichtbaar licht is aan te bevelen omdat het helpt bij het besparen van energie voor de verlichting van het huis. Frosting films zorgen voor een goede UV-bescherming, maar niet in het oog springende te verminderen. Laag emitterende zonwerende films gemaakt van een dun laagje goud of titanium zorgen voor een goede UV-bescherming, vermindering van het schitteren, en zet het vuur met 88%. Deze zijn het best geschikt voor extreem warm klimaat en vermindering van de consumptie van de macht door het koelen van de interieurs.

Stap 1 – Kies het type Tinting Film

Voor de perfecte toepassing van tint, moet de glazen deur schoon en vrij van stof, vuil, of enige andere plekken zijn. Gebruik een goed glas schoner en het reinigen van de glazen deur met een schone doek.

Stap 2 – Maak de glazen deur

Met behulp van een meetlint, nemen de afmetingen van de ruit en voeg een inch aan alle kanten. Open de tint film en snijd het netjes volgens de metingen.

Stap 3 – Snijd de Tint Film Met behulp van het meten van de glazen deur

Gekleurde films zijn gemaakt van kleefstoffen die worden geactiveerd bij contact met water. Spuit een ruime hoeveelheid water of een bevochtigend materiaal aan de film en de glazen deur. Wanneer u water toe te passen, kan de tint film vasthouden aan zichzelf. Om dit te vermijden, zorg ervoor dat het oppervlak van de film is recht en niet wordt gevouwen. Spray voldoende water, zodat de tint verandert soepel en luchtbel vrij. Wanneer de film wordt glad genoeg is, knip de overtollige film naar de deur past. Plak de film met de grootst mogelijke zorg aan de glazen deur en te voorkomen dat rimpels en vouwen op de film.

Stap 4 – Breng de Tint om de glazen deur

Laat de getinte deur drogen. Probeer niet te reinigen of te verstoren de getinte deur totdat deze helemaal droog is. Sommige tinten drogen snel, terwijl sommige nemen vele dagen om te genezen. Raadpleeg instructies van de fabrikant om de tijd voor het harden kennen. Zodra de getinte deur droogt, kan deze worden gereinigd met glasreinigers.

Stap 5 – Cure de Tinted Deur