hoe je een houten trap balustrade onderdeel te vervangen 3

Dit is het laatste deel van de driedelige serie over hoe je een houten trap balustrade te vervangen. (Om terug te keren naar deel 2, klik hier.) In dit deel worden de balusters bevestigd aan de basis rail en de leuning en de afwerking worden toegepast.

Markeer de diagonale richtlijnen aan beide uiteinden van de balustrade met een potlood. Zorg ervoor, teneinde de groefdiepte zowel de leuning en de basisrail. Snijd de balustrade langs de merken controleer dan voor een strakke pasvorm tussen de leuning en de basis rail. Controleer ook of de balustrade uitgelijnd verticaal. Zo ja, snijden alle andere tussenbalusters via de eerste als sjabloon. Op basis rail, plaatst een pre cut filet tegen de newelpost. Plaats een af ​​te snijden van de balustrade naast de filet, plaatst u de volgende haas naast de cut off. Doe dit tot het einde van de basis rail. Bovenaan de trap, zal de uiteindelijke filet nodig trimmen het gat past. Meet dit gat en delen door 2. Dit geeft de lengten van de eerste en laatste filets. Verwijder al de filets en off bezuinigingen. Met behulp van de verstelbare schuine, snijd de filets in een hoek om goed tegen de newelpost. Vier van deze filets vereist. Een voor elk uiteinde van de leuning en hetzelfde voor de basis rail. Speld de hoek filet in de basis spoor en strak tegen de newelpost. Gebruik van dezelfde procedure voor de leuning. Zorg ervoor dat het past goed tegen de newelpost. Schuif de eerste baluster plaats en pin beide rails aan de boven- en onderkant. Doorgaan naar de top en speld de resterende twee speciale filets op zijn plaats.

Stap 1 – Bevestig de balusters

Verwijder eventuele vernis of oude verf met een warmte-pistool. Met behulp van een schuurblok, glad de te behandelen gebieden. Als een oppervlak is geschuurd en voordat een afwerking wordt toegepast, verwijder stof met een krachtige stofzuiger. Aanbevolen wordt de toepassing van de afwerking uitgesteld een dag of twee van de resterende stof bezinken, waarna de stofzuiger weer kan worden gebruikt laten.

Stap 2 – Bereid je voor Finishing

Voor een natuurlijke houten afwerking, kan vlek worden gebruikt om kleur en donkerder het hout. Verdeel de oppervlakken in secties en waar de secties te sluiten, zorg ervoor dat er geen overlappende penseelstreken. De vlek moet worden toegepast op het hout langs de korrel, borstelen out eventuele druppels. Eindig het oppervlak dat wordt gewerkt aan voordat met een pauze om een ​​lijn te vormen met vermelding van de gebieden die een andere keer werden behandeld te voorkomen. Voor een betere afwerking, moeten twee lagen worden toegepast. Vernis moet worden uitgeoefend langs de nerf. Nadat de eerste laag is opgedroogd, kan zand het oppervlak als de houtnerf de vernis worden opgeheven. Verwijder het stof met een vochtige doek, laat het werk drogen voordat de tweede laag wordt aangebracht. Toepassen meer lagen tot de gewenste afwerking verkregen.

Stap 3 – Het aanbrengen van de Finish