hoe je een hulpprogramma badkuip te vervangen

Het veranderen van de afvoer in een utility bad kan een vermoeiende procedure zijn, maar als je de badkuip niet goed vervangen, kunt u merkt dat je problemen met lekken, slechte waterafvoer, of zelfs volledig geblokkeerd leidingen. Dit probleem kan worden opgelost door het vervangen van de oude programma badkuip met een nieuwe. Deze kunnen worden gekocht bij de plaatselijke bouwmarkten, of zelfs op het internet. Montage van de nieuwe men moet niet zo moeilijk zijn, als je basic home improvement vaardigheden, moet je niet de hulp van een professional nodig. Deze eenvoudige richtlijnen zullen u helpen het werk snel en gemakkelijk gedaan te krijgen.

De eerste stap is de oude afvoer opstijgen. Zet uw water volledig uit het stopcontact om ervoor te zorgen dat er geen water in het systeem komt per ongeluk. Verwijder vervolgens iets van onder uw gootsteen, zoals schoonmaakmiddelen en het wassen van vloeistoffen, en zet je armen in de ruimte. Naar beneden uit de afvoer, vindt u een grote pijp voelen. Met uw sleutel, verwijder deze pijp door losdraaien bovenaan de verbinding. Je moet dan zien de opvangbak en het filter. U moet de filter los te draaien vanuit zijn positie, en neem dan de afvoer stekker uit rond de rand (dit is een metalen strip met een bout aan de ene kant). Schroef dit, en je moet in staat zijn om de afvoer uit de buurt van de gootsteen te tillen.

Stap 1: Verwijder de oude Drain

Vervolgens moet de nieuwe gootsteen te installeren. Dit kan relatief eenvoudig worden gedaan door het losdraaien alle stukken, en ze in hun afzonderlijke posities. Schroef in de afvoer pan eerste, met behulp van een nieuwe afvoer aan op de pan te scherpen op de lip van de gootsteen. Ervoor zorgen dat deze twee stukken stevig zijn aangesloten. U moet dan gebruik je schroevendraaier om de filter vastschroeven.

Stap 2: Installeer de Nieuwe Sink

Zodra dit is gebeurd, moet u de leidingen u nam in de eerste stap te vervangen. Plaats de onderkant van de pijp in en duw vervolgens in de top van het filter. Draai de bouten weer, zodat deze wordt afgedicht. Het kan nodig zijn om een ​​aantal breeuwen rond de buitenkant toe te beveiligen elke joins.

Stap 3: Plaats de Pipes

Voordat u het project te voltooien moet je het water weer aan te zetten, en zorg ervoor dat de afvoer goed werkt. Controleer de aansluitingen op lekkages als het water afgevoerd. Als u tevreden bent dat het allemaal samen goed zit, kunt u de hulpprogramma’s te vervangen onder de gootsteen, en het gebruik van de afvoer als voorheen.

Stap 4: Afwerking