hoe je een jaloezie raam vervangen

Als u een oude jalousie venster, of zwengel raam omdat het anders bekend is, dan kan het nodig zijn om het te vervangen door een nieuwe. U kunt ervoor kiezen om het te vervangen door een ander type venster, of u kunt gewoon gebruik maken van een nieuwere jaloezie venster. Montage en installatie van het nieuwe venster is niet gemakkelijk, en je kan hebben om een ​​heel ander type venster te krijgen, dus wees voorbereid te snijden uit een groter raam, of de opbouw van een oude, evenals het hebben van om het venster te vervangen als geheel. Als je wat home improvement vaardigheden, moet je in staat zijn om dit project snel en gemakkelijk af te ronden.

De snelste manier om de oude te vervangen venster is gewoon om een ​​identieke jalousie venster te kopen, en past de nieuwe op dezelfde plaats als de oude. Om dit te doen, zul je nog steeds de oude venster te verwijderen. Verwijder de schroeven van rond de rand van het venster met behulp van je schroevendraaier. Verwijder de schroeven uit het raam, en houd ze aan de ene kant. Zodra u dit doet, moet je in staat opstijgen van het frame uit het raam. Als er kalefateren is aangebracht rond de rand, moet u wellicht af hendel het frame met behulp van een schroevendraaier. Trek het raamkozijn, zodat u de rest van de ruit kan krijgen.

Stap 1 – Verwijder de Oud Venster

Rond de rand van de ruit, vindt u een klein laagje rubber of plastic te zien. Dit is de afdichting rondom het venster, en moet worden getrokken uit het glas voordat u vervangen. Haal de verzegeling door omhoog draaien weer op naar de rand, zodat je het kan houden met uw vingertoppen. Trek de verzegeling, en gooi. U moet dan wrikken uit het raam, en leg deze aan de kant.

Stap 2 – Verwijder de Seal

Je moet kunnen het nieuwe venster passen in de rand van het gat, en voeg de afdichting rond de buitenkant. U kan nodig zijn om af te pellen het plastic rond de afdichting, en plaats het tegen de rand van de ruit. Site het op de rand van het venster, en duw het paneel op zijn plaats.

Stap 3 – Voeg de Nieuwe Ruit

Slot het raamkozijn in de juiste positie. Het venster jalousie heeft meestal een metalen frame, wat betekent dat je niet hoeft te schijven of niveaus te gebruiken om uit te werken de juiste hoek. In plaats daarvan, duw hem in positie stevig vast, en breng schroeven om de gaten in het frame. Draai deze met de hand, en schroef ze stevig in positie. Als er aanzienlijke lacunes rond de rand van het venster, kunt u overwegen het toevoegen van enkele kalefateren naar de omliggende ruimtes.

Stap 4 – Voeg de nieuwe Window Frame