hoe je een kussensloop naaien

Leren hoe je een kussensloop naaien stelt u in staat om met de hand te maken mode-accessoires voor uw beddengoed waarvoor u anders zou betalen een mooie prijs. Om meer van een eclectische of shabby chick look te bereiken, te weten hoe om te naaien je eigen kussensloop is een must. Als je eenmaal weet de basisstappen, is het gemakkelijk om ze aan te passen aan uw eigen eigenzinnige smaak past. U kunt zelfs linten, knop en andere versieringen toe te voegen aan meer van een aangepaste look te krijgen. Volg deze simpele stappen en je zult goed op uw manier.

Stap 1: Bepaal Maat

Eerst beslissen welk formaat kussen u wilt dekken. Kussens zijn er in standaard maten; 20×26 inch voor een standaard kussen, 20×30 inch voor een koningin kussen, 20×36 inch voor een koning kussen en 26×26 inch voor euro grootte kussens. Kleinere reizen kussens zijn 12×16 inches.

Stap 2: Selecteer Fabric

Ten tweede, het uitzoeken van de stof die u wilt gebruiken en meten om het kussen te passen. Je zal eindigen met 3 afzonderlijke stukken.

Bijvoorbeeld, als je wilt een kussensloop voor een standaard kussen te maken, krijg je een stuk dat is 53 inches lang en 21 inch breed hebben. Dat is 26 x 2 = 52, plus ½ inch voor een marge aan beide uiteinden. De voorkeur moet worden verdubbeld worden genaaid, zodat er geen noodzaak om de bodem steek. De andere twee delen al 21 x 9 inch groot. Dit geeft je een 4 inch bekleding met een ½ inch marge aan weerszijden geven.

Stap 3: Monteer Materiaal

Vouw het stukje in de helft, zodat het 4 ½ inch x 21 inch, vouw ½ inch langs de lange randen en strijken ze neer. Het stuk moet nu 4 inches x 21.

Stap 4: Naai Pillow

Bevestig elk stuk aan de beide uiteinden van de lange stuk en naai ze samen. De manier om dit te doen is door het steken van de uiteinden van de lange stuk tussen de kortere stukken.

Next, vouw het groot stuk in de helft, rechts in, en naai langs de ½-inch naadtoeslag. Het laatste wat je moet doen is zet hem de goede kant en strijk de naden. Deze stap is zo belangrijk. Geeft het stuk perfect af, in tegenstelling tot een zelfgemaakte uitstraling.

Nu dat je de basics, kunt u verschillende dingen om de blik te personaliseren doen. Zo kunt u een contrasterende kleur of materiaal te gebruiken voor de kleinere stukken. Of u kunt gebruik maken van contrasterende thread. Je zou zelfs kunnen bekleding toe te voegen met een hete lijmpistool of met de hand naaien het op. Een andere optie zou zijn om oogjes toe en rijg lint door het. Hoe voel je je over kralen? Er zijn ook kwasten, kant, parels, etc? De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Wat je ook besluit, het is gemakkelijk om te zien dat deze eenvoudig patroon opnieuw en opnieuw kan worden gebruikt zonder ooit te hebben om precies hetzelfde uitzien.