hoe je een oneffen oppervlak dek installatie op te lossen

Een van de meest voorkomende problemen in deck installatie werkt op een oneffen ondergrond. Dit is echter een relatief eenvoudig op te lossen probleem. Er zijn 2 manieren om het oplossen van dit probleem: de ene is om de grond te graven en zet grind in de uitgegraven gebied om het maaiveld, de andere is om een ​​drijvend dek te bouwen.

Maak een plan voor uw dek. Markeer de omtrek van het besturen van de houten palen op de grond met een afstand van ten minste 1 voet tussen elk spel. Sluit de inzet door ze strak rijgen.

Stap 1 – Teken de Perimeter

Met behulp van een schep en een pick, graven de bodem tot een diepte van ongeveer 5 inch. Niveau de uitgegraven grond met behulp van een hark. Maak de bodem steviger met de hulp van een trilplaat. Rijd extra inzet op de hoek van het gebied om de diepte van de uitgegraven grond te meten.

Stap 2 – Graaf de Soil

Houd de rug van de randen van de perimeter door de invoering landscaping palen in de bodem. Zet een andere 4 inches van grind fijngemalen om het opgegraven gebied. Niveau het gebied opnieuw met de rake, dit moet het oneffen oppervlak grond vast te stellen, het creëren van een ideale basis waar het dek kan worden geïnstalleerd.

Stap 3 – Werkzaamheden aan het dek

Snijd druk behandeld planken naar het dek oppervlak op te bouwen. Notch de eerste dek plank rond het dek post, het snijden van de inkepingen met de puzzel. Gebruik gegalvaniseerd dek schroeven om het dek plank te installeren. Ga verder naar de andere planken te installeren zoals men zou doen in de afwerking een dek.

Stap 4 – Het bouwen van een Floating Deck

Een andere manier oplossen van de ongelijke ondergrond dilemma is een zwevende dek dat is beschreven in de volgende stappen te komen.

Stap 5 – Afwerking van de Deck

Door middel van een post en beam vergadering, kunt u een zwevend dek te bouwen. Installeer de berichten door ze in een gat gevuld met beton of door ze te bevestigen aan een metalen beugel. De metalen beugel moet worden vastgesteld aan de grond met massief beton. De posten moet worden gesneden om de ideale hoogte te krijgen.

Bereid het gebied waar de kaarten worden geïnstalleerd met grind. Lock up een paar balken met een afmeting van 2 bij 6 inch met een steunbalk vast te stellen: één dwarsbalk voor elke post. De steunbalk aan de palen niet meer dan 6 voet ertussen.

Secundaire balken Vervolgens worden de balken ongeveer 16 inch van het midden met behulp van metalen gemeenschappelijke hangers. Balken kunnen ook over de bovenkant van de balken worden verbonden.

Het probleem met een zwevend dek is dat het moeilijker wordt om het te bouwen in vergelijking met een eenvoudige dek over een vlakke ondergrond geïnstalleerd kunnen zijn; het zal ook langer duren om een ​​zwevend dek af te afgezien van het gebruik van meer materialen zoals beton, grind, palen en metalen bevestigingsmiddelen.