hoe je een toilet ring gezet na het betegelen van een badkamer vloer

Stuff een grote prop van oude handdoeken of een krant in de afvoer gat in de vloer begrensd door het toilet flens op de riolering gas te houden van de stijgende in de kamer, evenals gereedschappen en bevestigingsmiddelen voorkomen vallen in de afvoer.

Zodra u de benodigde wc onderdelen hebt verwijderd en trek uw oude vloer, deze vervangen door de nieuwe vloer. Zodra de nieuwe vloer de juiste tijd om heeft, meet het verschil tussen de flens en de vloer. Mogelijk moet u een flens extender kopen om ervoor te zorgen dat het toilet zal met de vloed vloer na de was ring is geïnstalleerd.

Stap 1 – Sluit de Drain Hole Voordat u begint Work

Als u de installatie van een nieuwe ring en toilet over een bestaande wc flens, verwijder de oude bouten en gooi ze weg. Zij zullen niet in het bezit van de wax wc-ring naar beneden stevig genoeg voor het sanitaire bescherming tegen riool gas te voorzien.

Stap 2 – Stel de Toilet flenshoogte aan de nieuwe vloer

Draai de toiletpot voet ondersteboven en houd hem stabiel. Pak de was wc ring en op de was bovenkant van de ring rond de uitlaat hoorn dicht bij de achterkant van de basis. De plastic hoes zal goed passen in de afvoer opening. Verwijder de krant of handdoeken van de afvoeropening in de vloer.

Stap 3 – Verwijder de oude Toilet Flensbouten

Draai de basis rechtop en keep it up van de vloer. U en uw assistent moet het te dragen naar het toilet flens en lijn het zo de bout gaten in de bodem zijn direct boven de bouten in het toilet flens. Doe dit deel langzaam en voorzichtig, zodat u niet de flensbouten uit hun holen niet verdringen. Bevestig de voet stevig op de flens om de was wc ring comprimeren.

Stap 4 – Bevestig de Toilet Ring om de toiletpot Base

Stel het niveau van de timmerman aan de top van de kom van voren naar achteren en controleer of de juiste nivellering. Gebruik alleen plastic shims aan de toiletpot niveau. Bevestig de bouten zorgvuldig afwisselend van voor naar achter en elke kant om het niveau te handhaven. Hand draai de bouten tot ze draaien weerstaan. Draai eens te meer met de verstelbare moersleutel om de juiste dichtheid te bereiken.

Stap 5 – Plaats de toiletpot Base op de WC Flens

Stap 6 – Niveau van de Kom van het toilet en zet het op de vloer