hoe je gekleurde glazen blokken te selecteren

Afhankelijk van waar u wilt uw gekleurde glazen blokken gebruikt, kunt u een idee van wat opties zijn er te komen en wat zou kunnen werken voor je. Gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder het creëren van muren in zowel de douches en bars, er zijn vele opties beschikbaar die elk project dat u wilt gekleurde glazen blokken te gebruiken op kunnen uitkomen.

Waar te gebruiken Colored Glass Blocks

Een groot deel van de selectie zal worden bepaald op waar u de glazen blokken te gebruiken. Sommige blokken zijn ontworpen voor het interieur projecten en sommige zijn voor buitengebruik. Het maken van het onderscheid in uw plan zal u helpen beperken uw keuze.

Wat Look Do You Want?

Er zijn vele kleuren beschikbaar, waaronder levendige kleuren en gedempte kleuren. Het bepalen van de kleur arrangement u van plan bent over het gebruik zal u helpen een fabrikant die zich bezighoudt met dat kleurenschema selecteren. Er zijn ook opties beschikbaar die u in staat om multi-colored dichroic blokken die u laten zien meer dan een kleur als we kijken naar ze vanuit verschillende invalshoeken te krijgen.

Er zijn velen grootte opties voor gekleurd glas blokken, variërend van de meest voorkomende 7 ½ inch met 7 ½ inch en 8 inch met 8 inch, evenals tal van andere speciale maten.

Uw budget kan de één belangrijke bepalende factor ook. Helder glazen blokken zijn over het algemeen twee tot vijf keer goedkoper dan de gekleurde blokken, zodat kunt u overwegen gebruik te maken duidelijke blokken als de belangrijkste component van uw project en alleen accentueren met kleur blokken.