hoe masonite gevelbeplating repareren

Masoniet gevelbekleding is gebruikt voor leeftijden en staat als een populaire keuze onder de bouwers en huiseigenaren beide. Het is primair een soort vezelplaat gemaakt van hout, was en harsen vervaardigd door Masonite Corporation. De stabiliteit, hoge sterkte en een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen geeft het een voorsprong op veel van de alternatieven. Echter, Masonite gevelbekleding kwetsbaar te rotten, scheuren, insecten, brand, schimmels en insecticiden, waardoor het verzacht tijd, waardoor breeuwen, enkele reparaties en schilderwerk bijna noodzakelijk.

Repareren Masoniet Siding is een matig eenvoudig project dat jullie allemaal kan omgaan met jezelf en met behulp van de gereedschappen / apparatuur volgens de onderstaande stappen, kunt u over de reparatie met weinig moeite.

Stap 1: Zoek en Snijd de Damage

Om verder te gaan over uw reparatie project effectief, markeren het gebied dat is beschadigd. Gebruik een potlood om het gebied duidelijk te identificeren. Zodra de identificatie is gedaan, gebruik dan een mes door de beschadigde gevelbeplating te snijden zo nauwkeurig mogelijk.

Stap 2: Verwijder het beschadigde gebied

Draai de nagels te vinden op de top van de beschadigde gevelbeplating met behulp van een koevoet en hamer en volledig verwijderen. Zodra de nagels zijn uit, plaatst u de koevoet onder het beschadigde gedeelte zorgvuldig en snijd de nagels aan de achterkant van de gevelbeplating met een decoupeerzaag. Dan kunt u het beschadigde gebied van de gevelbeplating te verwijderen en noteer de afmetingen ervan met behulp van een meetlint.

Stap 3: Bereid de Vervanging

Nadat u de afmetingen voor de vervanging, gebruik dan een mes om een ​​vers stukje masoniet opruimen snijden als per uw specificaties. Breng een druppel of twee van het exterieur van kalefateren op de achterkant van de vervanging.

Stap 4: Plaats de Vervanging

Nu dat uw vervangende klaar is, plaatst u deze op zijn plaats van de beschadigde gevelbekleding (zodanig dat de gevelbeplating boven de eerder beschadigde gebied overlapt de patch het werk). Dit laat je toe om de esthetische aantrekkingskracht van uw gevelbeplating te behouden en verberg de schade / reparatie onderging. Tenslotte met een hamer twee gegalvaniseerde spijkers aan de onderkant van de gevelbeplating die voor de patch. Dit zou de patch om zich te vestigen en de gevelbeplating verder te verzekeren. Echter, er voor zorgen dat de patch overeenkomt met de kleur en textuur van de rest van de gevelbeplating of anders een paint job zou worden aanbevolen.

Stap 5: Neem goede verzorging

Om een ​​lange en gezond uw Masonite gevelbeplating verzekeren, kunnen verschillende mogelijkheden worden gebruikt, bijvoorbeeld het aanbrengen olieverf aan beide zijden van de hardboard voorkomt rotten en mogelijke corrosie. Bovendien voorkomen hameren teveel spijkers in de hardboard omdat zij niet alleen schadelijk het uiterlijk van de gevelbeplating maar ook verzwakt de structuur van plaats voor vocht en lekken. Een oplossing is om een ​​aanvullende bekleding van vezelcement voering hebben.