hoe om te lekken in een jon boot te repareren

Een Jon boot is een soort van aluminium boot. Deze boten zijn duurzaam en weinig onderhoud nodig, maar soms lekkage optreedt in de klinknagels van de boot. Hoewel deze lekken zelden accumuleren veel water in de boot, is het best te repareren zo spoedig mogelijk. Als u geïnteresseerd bent in het repareren van lekken in uw Jon boot bent, kan deze korte handleiding u helpen door het proces.

Om lekken in uw Jon boot te repareren, moet u eerst om te ontdekken waar de lekken vandaan komen. Dit is geen eenvoudig proces. Soms waar het water zich bevindt is niet waar het water vandaan komt.

Stap # 1: Zoek de bron of bronnen van de lekken

Om te beginnen met het lokaliseren van het lek, kijk over je hele Jon boot terwijl het nog in het water. Gebruik een markering om aan te geven waar het water zich bevindt. Zorg ervoor dat de onderkant van uw Jon boot droog is voordat u de lekken op deze manier te ontdekken.

Stap # 2: Maak het gebied rond de lekken

Als u niet in staat om de bron van het lek op deze manier vast te stellen, is er een andere truc die je kunt proberen. Neem je Jon boot uit het water en laat het drogen. Vul je Jon boot met water en kijk onder en markeer de gebieden waar water lekt.

Stap # 3: Droog het gebied rond de lekken

Als u in staat om de bronnen van de lekken met behulp van de vroegere methode te vinden waren, zal je nog steeds wilt uw boot uit het water. Markeer de andere kant van de boot, waar u de bron van het lek oorspronkelijk geïdentificeerd. Dit zijn de gebieden die u zult uw reparaties richten.

Stap # 4: Breng Epoxy op de Lekkende Areas

Met behulp van een staalborstel, het reinigen van het gebied rond het lek. Zorg ervoor dat u alle vuil te verwijderen en vuil je daar te vinden. Reinig zowel binnen als buiten waar de lekken zijn gevonden.

Stap # 5: Kijk voor meer lekken

Zorg ervoor dat de gebieden rond het lek droog zijn voor het aanbrengen van epoxy om het lek te repareren. U kunt dit doen door ofwel het verlaten van de boot in de zon te drogen of met een hobby fakkel om het proces te versnellen.

De beste locatie om het lek te dichten is aan de buitenkant van uw Jon boot. Dit dwingt de waterdruk te drukken tegen de afdichting plaats van de afdichting moeten vechten tegen de waterdruk zoals wanneer verzegeld aan de binnenkant. Indien de locatie van het lek niet mogelijk af te dichten aan de buitenkant, verzegelen van binnen plaats. U kunt altijd afdichten zowel binnen als buiten als je wilt om het veilig te spelen.

Breng epoxy grondig de lekken in het afdekzeil en laat het zitten voor ten minste 2 uur drogen.

Zodra u uw lekkages hebt afgesloten, plaatst u de boot weer in het water en herhaal stap 1 opnieuw uit om te controleren op meer lekken. Als u uw Jon boot is nog steeds lekt, herhaal dit proces totdat er geen lekken meer kan worden gevonden.