hoe ruwe graniet randen glad

Zodra je klaar bent met het installeren van uw nieuwe granieten aanrecht voor uw keuken, zult u merken dat de granieten randen zijn niet perfect, en het kan een beetje ruw. U kunt gladstrijken deze randen, om de klus te klaren, en maak uw aanrecht meer aantrekkelijk en elegant. Deze job niet te veel tijd in beslag nemen, en je kunt het doen in een halve dag of zo.

Afhankelijk van hoe groot uw aanrechtblad is, moet u bepalen of u een diamant honen steen of een honen machine gebruikt. Als het een kleine toog, kun je alles handmatig doen.

Stap 1: Bepaal de juiste tools

Haal uw diamant honen steen en wrijf de ruwe granieten randen in een hoek van 45 graden. verschuiven dan naar een 25-graden. Houd afwisselend tussen deze 2 graden, om rond en gladde randen bereiken.

Stap 2: Wrijven de Granite Edges

Als je eenmaal hebt gladgestreken de randen, overschakelen naar een kunstharsgebonden honen steen voor een fijnere afwerking. Gebruik hetzelfde proces als bij de diamant wetsteen. Het is net als met behulp van een fijnere korrel schuurpapier. Maak de granieten aanrecht randen, en verwijder het stof en vuil, om het werk dat je net hebt gedaan waarderen.

Stap 3: Afwerking