hoe spons verf je dorm room

Scarred en verwaarloosde dorm room wanden kunnen gemakkelijk worden spons geschilderd hen een frisse nieuwe look te geven. Voordat u begint moet u een verf project van deze omvang is toegestaan ​​in de slaapzaal.

Stap 1 – Repareer The Wall

Kijk over de muur voor scheuren, gaten en algemene kleinschalige schade. Herstel met spackling verbinding en plamuurmes. Zodra de verbinding is droog, zand licht met een afwerking schuurpapier te glad af overtollige verbinding. Veeg muur met een licht vochtige doek. Verwijder gezicht platen en uitlaat covers. Tape de schroeven om de plaat met de schilders tape zodat de twee zal niet per ongeluk gescheiden tijdens het project.

Stap 2 -Protect De omgeving

Met behulp van de schilders tape, tape off trim en plafond lijn om deze gebieden te beschermen tegen ongewenste over stroom verf. U kunt ook een soort van bescherming te plaatsen op de vloer in de buurt van de muur op de vloer druppels te voorkomen. Indien mogelijk verdringt meubels tot het midden van de kamer.

Stap 3 – Bereid The Wall

Het vullen van de wand met een primer is een goede gewoonte om in. Het zal het aantal lagen de muur moet een minimum te beperken en te voorkomen dat oude vlekken lekken door middel van in uw nieuwe verf. Als de muur heeft in een op olie gebaseerde verf is geschilderd, in een poging om te schilderen over het met een latex zal niet werken. Latex over olie heeft de neiging niet goed te houden en kan loslaten in de tijd. Een primer zal een nieuwe lijm eigendom over de olie op te leveren en zal dit peeling potentieel te voorkomen.

Stap 4 – Verf eerste laag

Bedek de muur met de geselecteerde Flat verf. Vul dit gedeelte van het project, net zoals u een muur een effen kleur zou schilderen. Gebruik een roller voor de meerderheid van de muur de ruimte, en de borstel voor hoeken en plafond rand. Laat volledig drogen, op basis van de fabrikanten aanbevolen droogtijden.

Stap 5 – Breng Sponge Techniek

Giet de Semi-Gloss verf in de 2de lade verf. Giet genoeg om de spons te halen de verf door te dompelen. Bevochtig de spons met water en vervolgens dompel de spons lichtjes in de lade. Niet laten verf te sijpelen in de poriën van de spons. Schraap het teveel aan verf, druk dan op spons zachtjes op een stuk van de krant om het even welke verf klodders te verwijderen.

Begin sponzen in een verborgen gebied om ervoor te zorgen dat u het maken van de gewenste look. Druk op de verf gedoopt spons kant tegen de muur met behulp van matige druk en dan snel trek de spons terug. Draai je pols als je de spons opnieuw toe te passen, zodat er geen een stencil achtig patroon over de muur te maken. Scheur een klein deel van de spons om hoeken en het gebied in de buurt van het plafond schilderen.