hoe string rv patio lichten

RV patio verlichting kan uw ruimte te geven een decoratieve look en feel. Of uw camper is nieuw of u hebt al jaren, het is nooit te laat om te sparren met verlichting. Als u van plan bent rijgen de RV patio lampjes op uw eigen, volg dan de onderstaande stappen om het werk veilig en effectief te doen.

Voor het kopen van uw materiaal, het meten van het gebied waar u van plan bent om de lichten te gebruiken. Dit zal helpen om u een idee van de hoeveelheid te geven tijdens het winkelen. Wanneer u de lichten te kopen, kunt u aan de stok met batterijen werken die als je niet constant toegang tot een stopcontact te hebben.

Stap 1 – Meet en voorbereiden

Beginnend aan de ene kant van de patio, zorgen voor een haak aan de muur op het hoogtepunt dat u wilt dat de lichten. Bevestig het uiteinde van de lichten op de haak. Plaats een andere haak in het midden en één aan het einde van de patio, het bevestigen van de lichten om elke haak als je gaat.

Stap 2 – String Lights

Nu, bevestigt de lantaarns of wit zakken over de bollen te voegen aan het ontwerp. U kan nodig zijn om de lamp te verwijderen, bevestigt u de lantaarn en vervang de lamp. U kunt haken of vislijn te gebruiken om ze te bevestigen.