hoe vleesmolen messen te slijpen

Het proces van slijpen vleesmolen messen nodig zijn of ze worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden of voor woningbouw. Dit zorgt ervoor dat de messen altijd op hun optimale en kunnen worden gemalen vlees goed. Door het volgen van de nodige stappen om de messen te slijpen, kunt u ervoor zorgen dat u altijd vlees dat gelijkmatig is vermalen te bereiken.

De eerste stap is om de verscherping tool die u van plan bent te gebruiken op de vleesmolen messen te bereiden. Leg het glas op een stevige vlakke ondergrond en zorg ervoor dat het geen gebreken vertoont. Dit is de ideale oppervlak waarop de messen te slijpen. Bevochtig een doek met water en gebruik dit te vegen over het gehele oppervlak. Het doel is om de oppervlakte te verlaten licht vochtige plaats van kletsnat. Eventueel stuurde de 120 schuurpapier op maat zodat het glas past. Volg deze door het leggen van het schuurpapier tegen het glas, zodat dat het op zijn plaats met het water wordt opgelost.

Stap 1 – Voorbereiding

Haal het vlees grinder bladen van plaats met behulp van de juiste gereedschap volgens de sluiting, rekening houdend met de volgorde van hen om ervoor te zorgen dat ze terug te gaan in de juiste volgorde. veeg ze voorzichtig met een doek om alle deeltjes die kunnen worden in plaats te verwijderen. Het kan zijn dat sommige soorten hebben nummers geƫtst op hen voor dit doel. Zo niet, leg ze op een stuk papier met elk gelabeld met een nummer.

Stap 2 – Demonteer

Draag een paar handschoenen werkman tijdens het proces van het slijpen van de vleesmolen messen om je handen te beschermen en geven u een betere grip. Het is misschien verstandig om de messen eerst te testen door het snijden van een stuk van oud papier en het controleren van hoe makkelijk het is om te bereiken.

Stap 3 – verscherpen Blades

Dit kan weer worden gedaan na de verscherping proces om te controleren hoe effectief het proces is. Druk het mes aan het schuurpapier op een hoek van 45 graden en verplaats het over het oppervlak in een cirkelvormige of een cijfer van acht beweging. Dit zal u helpen om ervoor te zorgen dat de bladrand is scherp op een uniforme wijze. Herhaal dit ongeveer tien keer. Na het voltooien van het proces, zorgvuldig veeg alle deeltjes die zijn geproduceerd.

Stap 4 – Finish

Verwijder het vel van 120 schuurpapier en vervang deze door de 600 grit, met dezelfde methode die voorheen werd gebruikt om het te repareren op zijn plaats. Brei de vleesmolen messen over het oppervlak in dezelfde figuur van acht of cirkelvorm. Herhaal dit ongeveer vier keer. Deze stap met de hulp van de geslepen mes rand voor een nette afwerking glad. Voltooi het proces door het spoelen van de bladen in schoon water en laat ze drogen alvorens ze te installeren terug in de molen in de juiste volgorde.