hoe vlek hout trapleuning

Een houten trapleuning is een mooie manier om een ​​bestaande trap te upgraden. Veel mensen kiezen voor een houten trapleuning bij het doen van renovaties vandaag nog voor de veelzijdigheid, karakter, en de investeringswaarde. Kleuren van de balustrade is de keuze manier om het te beschermen op zoek glanzend en nieuw voor vele jaren te houden.

Voordat u het even welk type van de vlek van toepassing op uw hout trapleuning, neem de tijd om het te controleren en repareren van eventuele krassen of gutsen. Vul ze met hout stopverf en zand naar beneden als het droogt.

Stap 1: Herstel geen krassen

De vlek gaat om een ​​schone plek om zich te houden aan die moeten niet beschikt over een veel stof en vuil op. Wassen het beneden met een vochtige doek, zonder het krijgen van het te nat.

Stap 2: afwassen Railing

Omdat het hout trapleuning is vol met kleine ruimtes en ontwerpen, zult u niet in staat zijn om een ​​spuit te gebruiken. Schuim borstels werken groot voor het aanbrengen vlek leuningen. Met enige vlek op je de borstel, veeg het langs het hout in een uiterlijke manier. Houd het allemaal in overeenstemming met hetzelfde type coating.

Stap 3: Breng Stain

Een grote afwerking techniek bij het beitsen van hout is te geven het een snelle veeg met een doek, terwijl het nog nat is. Dit voegt een aantal kenmerken met de vlek die niet aanwezig is met alleen de schuimborstel. Ook verwijdert overtollige die zouden kunnen druppelen.

Stap 4: Veeg met Rag