hoe waterschade op een salontafel te repareren

Waterschade uit een gemorst vaas of condensatie van een kopje koffie op een dierbare salontafel kan verwoestende zijn, vooral als het een tabel die u al jaren hebben gehad en goed onderhouden. Ongelukken gebeuren.

Als het een water lekkage die witte vlekken of een blos op uw tafel heeft verlaten, kan worden gerepareerd. Helaas, als de lekkage spleten heeft achtergelaten in het einde van de tabel die lijken krassen, of de lak is begonnen schil, betekent dat water geweekt in de tabel en de tabel moeten worden afgewerkt. Als de lekkage op uw salontafel water merken heeft gemaakt, volgt u de onderstaande stappen om ze gemakkelijk te verwijderen met behulp van producten die reeds beschikbaar zijn in uw huis.

Stap 1 – Preventie Eerste

Zoals ze zeggen, ‘een ounce van preventie is beter dan genezen. “Om te voorkomen dat toekomstige water vlekken dat dit gebeurt, is het belangrijk dat u familie en gasten met bierviltjes van een soort in het kader van drankverpakkingen die waarschijnlijk om vocht te laten worden gebruikt merken. Als u met bent een veel gasten, zal zelfs eenvoudige onderzetters gemaakt van poster boord van de truc.

Stap 2 – Veeg Morsen Snel

Als een lekkage optreedt, of u merkt dat condensatie van iemands kopje of glas, veeg het snel, zodat het water het hout niet zal beschadigen en het hout zal worden toegestaan ​​om te drogen. Als u een hand-held haardroger toegankelijk is, gebruiken om lucht te blazen op de tafel om het snel te drogen. Door dit te doen, kunt u een watermerk te voorkomen.

Stap 3 – Tandpasta is niet alleen voor tanden

Hoewel er andere huishoudelijke artikelen die kunnen worden gebruikt, één punt dat zal werken is tandpasta. Met behulp van een schone, niet pluizende doek, breng een kleine hoeveelheid niet-gel tandpasta op de vlek op je tafel. Langzaam wrijf de tandpasta in het water ter plaatse. Met een vochtige doek, verwijder alle tandpasta uit de tabel. Bij het verwijderen van de tandpasta, wrijf zachtjes. Droog de tafel met een schone, katoenen doek.

Stap 4 – Mayonaise is niet alleen voor Sandwiches

Een andere truc voor het verwijderen van water merken is om echte mayonaise te gebruiken. Voeg een ruime hoeveelheid van de mayonaise om uw doek en wrijf het water merken. Als u de mayonaise ‘s nachts achter te laten op de vlek en laat het inwerken, door’ s ochtends kunt u vervolgens gebruik maken van een schone doek om zowel de mayonaise en het watermerk te verwijderen.

Stap 5 – Baking soda-oplossing

Maak een pasta van zuiveringszout en water. Wrijf met uw vinger of een schone doek op het water mark vlek. Laat de baking soda oplossing ‘s nachts en verwijder het de volgende dag met een andere schone doek met een beetje water, zorg ervoor dat alle van de pasta wordt verwijderd.

Stap 6 – Pools de Table

Gebruik uw favoriete tafel polish (citroenolie werkt goed) om de tafel te poetsen. Uw tafel moet er nu uitzien als nieuw.