hoe de stralingswarmte vloersysteem in een verhoogde vloer te repareren

Leren hoe je de stralingswarmte systeem te herstellen in een verhoogde vloer zal helpen om uw huis lekker warm het hele jaar door te houden. Stralingswarmte-systemen zijn voorzien van vloerverwarming systemen die warmte produceren met behulp van heet water of elektriciteit. In dit artikel repareren van de systemen gebruikt onder verhoogde vloeren zal specifiek worden besproken.

Het eerste wat je hoeft te doen is de hoorn van de toegangsluiken in de verhoogde vloer, zodat je eigenlijk het verwarmingssysteem kan zien. Stralingsverwarming systemen bestaan ​​uit een reeks elektrische draden of waterleidingen. Hierdoor kan oplossen moeilijk omdat er zo’n groot gebied te inspecteren.

Stap 1 – Het inspecteren van de Radiant verwarmingssysteem

Water warmtestralers zou kunnen lijden aan lekken of beschadigde leidingen. Lekken zijn vooral gebruikelijk wanneer de verwarming niet is gebruikt voor een lange tijd, maar het water is achtergelaten in de leidingen in de winter.

Stap 2 – Het identificeren van de Problem

Als u een water stralingswarmte systeem dat problemen ondervindt dan is het eerste ding om te controleren is voor het teken van eventuele lekken. Je zou dit opmerken door een vochtige vlek op de vloer onder uw verhoogde vloer. Probeer om het lek te vinden als uw systeem lijkt te verliezen water.

Stap 3 – Repareren Problemen

Als de stralende verwarming niet warm genoeg krijgt dan dit zou kunnen zijn omdat uw ketel is niet krachtig genoeg. Controleer de rating op uw CV-ketel.

Stap 4 – Vaststelling Water Lekken

Een elektrische warmtestraler werkt op een ander principe. In plaats van het gebruik van warm water om warmte over te dragen, is een grote elektrische element gemaakt en onder de vloer vast. Dit zal warm krijgen als elektriciteit doorheen stroomt. Er zijn echter een aantal potentiële problemen die kunnen beïnvloeden elektrische stralingswarmte vloersystemen.

Stap 5 – Vaststelling Electrical Problems

Schade aan de draden veroorzaakt door knaagdieren kan het hele circuit om kortsluiting die potentieel gevaarlijk kan zijn ontstaan. Zekeringen en de bedrading kunnen andere gemeenschappelijke problemen.

Welk type systeem u hebt, moet u proberen te bepalen wat het probleem veroorzaakt. Problemen oplossen en uitzoeken wat er mis is zal u helpen om het probleem recht te zetten is.

Hopelijk nu krijgt u een goed beeld van de oorzaak van het probleem met de stralingswarmte systeem. De oplossing hangt sterk af van het probleem en type systeem u hebt. Kijk naar de relevante rubrieken hieronder om uit te vinden hoe deze problemen te repareren.

Dit gedeelte is alleen van toepassing als u over een op water gebaseerde systeem dat u vermoedt dat lijdt aan een lek. Lekkende leidingen kan zeer schadelijk zijn voor je hele huis en dat is de reden waarom het belangrijk is om het probleem zo snel mogelijk vast te krijgen.

Er zijn een aantal verschillende bevestigingsmethoden lekken. De eenvoudigste en snelste is om glasvezel hars tape te gebruiken. Dit is een speciaal type band die kan worden gekocht bij sanitair opslag, speciaal voor lekkende leidingen. Dit moet worden geweekt in water en vervolgens rond het lek. Als het lek is rond aansluitingen dan zal deze techniek niet geschikt zijn en u zult in plaats daarvan moet epoxyhars te gebruiken. Als alternatief, vervangt de delen van de pijp die lekken hebben ontwikkeld.

Als het probleem is, omdat de ketel is niet krachtig genoeg is, dan zul je geen andere keuze dan het vervangen van de ketel.

Elektrische problemen kan iets eenvoudigs als een doorgebrande zekering te zijn, dus dat is een goede plek om te beginnen. Til uw vloer, zodat u kunt precies te weten wat er gebeurt. De meest voorkomende oorzaak van problemen met elektrische vloerverwarming verwarmers door muizen en ratten bijten de draden, waardoor een korte.

Begin met de vaststelling van het probleem, en vervolgens te ontdoen van de oorzaak van het vergiftigen van de ratten of muizen. Elektrische problemen kunnen moeilijk op te lossen en het is een goed idee om een ​​professional te raadplegen. Gebruikmakend van elektrische tape om de draad opnieuw te isoleren kan voldoende zijn, maar het kan nodig zijn de gehele run bedrading vervangen.