hoe fireboard spackle

Fireboard is eigenlijk een materiaal dat wordt gebruikt achter de gipsplaten of in plaats van het. Het is een soort materiaal dat langzaam verbrandt. Op deze manier zou er ooit een brand kunt u de tijd om eruit te komen en te overleven zal zijn. De algemene structuur van het huis zal ook worden opgeslagen moet de brandweer daar in de tijd. Terwijl spackling dit soort muren zijn niet erg verschillend van een andere zijn er een paar dingen die je moet in gedachten te houden.

Klik hier voor de omgeving opgeruimd, waar u van plan bent spackling. Om dit te doen moet u alle van de verf chips die los worden verwijderd te krijgen. Ook vegen van het gebied met een vochtige doek die schoon. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent wanneer je het schoonmaken rond de scheuren of gaten als u niet wilt dat ze niet groter dan ze al zijn te maken.

Stap 1 – Clean Area

Zodra u het gebied hebt schoongemaakt en droog, moet u uw spackling mes te krijgen en gebruik deze om de spackle nemen uit het blik. Zorg ervoor dat u het deksel sluit weer op het blik nadat u hebt gekregen wat je nodig hebt als de lucht wil verknoeien. Zodra u de spackle op het mes je nodig hebt om het toe te passen op het gebied. De scheuren en gaten moeten volledig worden opgevuld met stopverf.

Stap 2 – Spackle

Gebruik je mes om overtollige stopverf te verwijderen. U zult moeten gewoon af te schrapen de stopverf door hengelen je mes in een verticale manier. Zorg ervoor dat u alle van de extra spackle krijgen. Als je eenmaal hebt geschraapt het gebied krijg je vochtige doek en veeg de rest van de extra spackle. Dit type spackle misschien een beetje anders te drogen dan gewone stopverf. Het is nog steeds een goed idee om zo snel als je kunt om het eigen risico te krijgen. Zodra spackle droogt je kunt alleen schrapen het af.

Stap 3 – Verwijder Excess

Kijk nog eens om te zien of er nog andere gebieden die moeten worden spackled. Neem een ​​goede blik op het hele gebied en zorg ervoor dat er geen andere scheuren of gaten die moeten spackle hebben. Zodra u een run hebben gedaan door middel van het gebied en het lijkt duidelijk bent u klaar schoon te maken uit uw gereedschap.

Stap 4 – Controleer gebied

Zorg ervoor dat u uw messen schoongemaakt zo snel als je kunt. Spackle is niet iets dat goed zet op hulpmiddelen. Get warm water en afwassen het doek die u gebruikt, moet u van plan weer te gebruiken voor iets. Zorg ervoor dat u het schoon te maken voordat je gooit het in de wasmachine.

Stap 5 – Clean