hoe grasmaaier banden te vervangen

Riding-stijl grasmaaiers of zitmaaiers zal zo nu en hebben hun banden te hebben vervangen. Grasmaaiers hebben twee verschillende typen banden die ofwel hard rubber of lucht gevuld zijn. Hard rubberen banden worden algemeen aangetroffen op push grasmaaiers of op de voorkant van zitmaaiers. Deze types van banden hoeft niet vaak te vervangen, tenzij ze ook versleten te worden. Luchtbanden zijn bijzonder zoals autobanden en als ze doorboord, moeten ze worden vervangen.

Voordat u begint te werken op uw grasmaaier die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat je op een vlakke ondergrond en zet dan de maaier in de versnelling en de remmen. Hiermee wordt voorkomen dat de maaier bewegen terwijl u aan gewerkt.

Om uw grasmaaier band te verwisselen, moet u het iets verhogen van de grond. De beste manier om dit te doen is om een ​​aansluiting te gebruiken. Zorg ervoor dat de krik onder een dwarsbalk of frame spoor omdat dit zal voorkomen dat schade wordt toegebracht aan uw maaier.

Indien de voorbanden van de maaier op assen, die moet worden verwijderd. Om dit te doen, verwijder de rubberen boot die hen dekt met een tang. Zorg ervoor dat u niet de boot te rippen. Zodra de boot is verwijderd, moet u de metalen c-clip die houdt op de banden te verwijderen. Om dit te doen, gebruik maken van een platte kop schroevendraaier te wrikken uit. Mis deze clip niet verliezen het zal nodig hebben om de nieuwe band veilig op zijn plaats. Als de voorste grasmaaier banden niet op spindels dan zul je hoeft alleen maar af te wrikken van de c-clip.

De volgende stap is het laten uit alle resterende lucht in de grasmaaier Band volgens deze gemakkelijker te verwijderen maakt. Om dit te doen kan ofwel duw op de kraan totdat alle lucht is vrijgegeven of u kunt een klep strenge tool die het proces een stuk sneller zal maken gebruiken.

Je moet nu de hiel van de band die nogal een lastige taak zijn breken. Duw de grasmaaier band tot aan de rand en met behulp van een band ijzer, til de hiel omhoog en trek hem over de rand. U moet dit proces rond de hele band te herhalen. Dit proces moet worden herhaald met de binnenkant kraal ook. Als er een binnenband, zal dit ook moeten worden verwijderd.

Voordat u op uw nieuwe band, gelden enkele band glijmiddel aan de korrels, omdat dit zal het gemakkelijker maken om in te stappen. Als er een binnenband was, zet het weer op zijn plaats. Dwingen de band over de velg zoveel mogelijk gebruik bandenlichter aan de korrel weer binnen de rand te duwen. Nadat de kralen zijn in de plaats, pomp de band met een pomp om de juiste luchtdruk en zet het terug op uw grasmaaier.