hoe het opzetten van een zoutwater hengel

Er zijn veel verschillende manieren waarop men kan het opzetten van een zoutwater hengel. Afhankelijk van het soort vis dat je na gaat, wil je een andere set-up te gebruiken. Echter, een basis set-up bestaat uit een staaf, spoel, zware vislijn, metaal leider, en rig voor kunstaas. Het opzetten van dit duurt een beetje praktijk, maar kan heel gemakkelijk worden beheerst.

Een zoutwater hengel kan meten 8 tot 10 voet in lengte, afhankelijk van het soort vis die wordt gevangen. Door deze lengte vele staven in delen. Montage van de staaf is vrij eenvoudig. U drukt gewoon de secties elkaar tot deze vastklikken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de lussen line-up voor het gemak van het gieten en af ​​te haspelen in grote vissen.

Stap 1: Monteer Pole

Zodra de stang in elkaar zit kun je de haspel vast te zetten aan het. Om dit te doen moet je het openstellen van de molenhouder aan het einde van de paal. Los te maken door het losschroeven van de onderste moer.

Stap 2: Open Reel Seat

Zet de haspel op de stang en draai de moer op de haspel te vervoeren. Dit zal druk op de rollen in de richting van de behuizing en zet deze in strakke.

Stap 3: Secure Spoel om Rod

Met de haspel stevig gepositioneerd op de stang, kunt u de line-up door de ogen draaien. Run genoeg lijn die je in staat om te werken voor optuigen van je lokken zal zijn.

Stap 4: Voer Line Through Oogjes

Voordat u een van de tuigage voor de verlokkingen bevestigen moet u een halve knoop te maken aan het einde van de lijn. Om dit te doen vouw je ongeveer 6 inches van de lijn over zichzelf en maken een lus. Draai deze knoop en u een eenvoudige lus voor het bevestigen van uw rig hebben gecreëerd.

Stap 5: Maak halve knoop aan het eind van de Lijn

Na de knoop in het einde van de lijn moet je twee dropper lussen in de lijn zelf te maken. Meet ongeveer een voet en een half van het einde van de lijn. Maak een kleine cirkel met de lijn die is ongeveer 6 centimeter in diameter. Cinch de lijn samen waar de lijn voldoet aan en draai het ongeveer zes keer. Voer de lus door een van deze wendingen en strak te trekken. U zal worden overgelaten met een lus in het midden van je lijn. Doe dit nog een keer over een voet uit deze ene.

Stap 6: Maak Two Dropper Loops

Stap 7: Bevestig de Hardware naar Line

De set-up voor een zoutwater hengel basic is bijna voltooid. Nu hoeft u alleen maar de verschillende hardware je gaat gebruiken hechten. Plaats een zware zinklood op de onderste lus en bind het met een andere halve knoop. Bevestig vervolgens twee haken, die op metalen leiders, elk van de druppelaar lussen in de lijn. Nu zal je alleen maar om het aas te bevestigen en je bent klaar om te gaan.

U kunt ook gebruik maken van kunstaas in plaats van haken en aas. Gewoon plak ze op dezelfde manier.

Stap 8: Plaatsvervanger Loeren