hoe je een baksteen mailbox vervangen

Meestal een baksteen mailbox een metaalbrievenbus ingekapseld in baksteen die dienen als een pilaar. Als alternatief baksteen mailboxen kunnen ook worden in bakstenen muren gelegen langs de voorzijde van een woning geïnstalleerd. Af en toe wordt de metalen brievenbus beschadigd en roestig en alle of een deel ervan moet worden vervangen of gerepareerd. Met de leeftijd en blootstelling aan regen, sneeuw en de elementen, een roestige brievenbus wordt onvermijdelijk. Hoewel het zelden nodig om een ​​metalen brievenbus regelmatig te vervangen, is het nodig het onderhoud van dozen in bakstenen sokkel structuren;. Brick zuilen en muren

Bakstenen zuilen en wanden zijn gemaakt van bakstenen en mortier en een metaalbrievenbus wordt meestal geplaatst in een behuizing boven de sokkel. Om metaalbrievenbus vervangen, is het gewoonlijk noodzakelijk om de doos te trekken uit de bestaande mortel. Terwijl dit lastige proces tijdrovend kan zijn en nemen een bepaalde hoeveelheid inspanning, kan het de moeite waard het werk nodig om de structurele integriteit van het metselwerk sokkel te behouden. Dit is een veel aantrekkelijker alternatief voor de sloop hele bakstenen sokkel voor de meeste huiseigenaren, temeer daar een baksteen mailbox een decoratieve naast de reeds vastgestelde huis kan zijn.

Stap 1 – Bepaal Schade; Onderzoek de mailbox om de omvang van de schade vast te stellen en als je nodig hebt om volledig te graven uit het metselwerk of als u alleen kunt vervangen de voorste metalen deur van de mailbox;. Stap 2 – Verwijder Mailbox hek; Als, in plaats van het vervangen van de hele doos, je besluit dat je hoeft alleen maar naar de voordeur van het vak te vervangen, snijd de bestaande deur uit de buurt van de brievenbus met blikschaar. Bevestig een nieuwe deur met schroeven; Stap 3 – Beitel weg Mortel;. Als u nodig hebt om het vak te graven uit de bakstenen pijler, neem dan een metselwerk beitel en beginnen om weg te beitelen aan de dunne laag mortel die tussen de mailbox en de stenen. Wees voorzichtig niet om de stenen beschadigen, maar maak je geen zorgen over schade aan de mailbox, omdat je wordt het verwijderen en toch vervangen zijn;. Stap 4 – Verwijder mailbox

Blijven werken aan de mortel totdat u de mailbox volledig gratis. Met de mailbox verwijderd, beitel weg alle resterende mortel tot je een glad gat voor een vervanging doos; Stap 5 – Controleer New Mailbox Fit;. Stel de nieuwe mailbox op zijn plaats om ervoor te zorgen dat het past in de beschikbare ruimte. Verwijder het en zet de doos opzij voor het moment; Stap 6 – Mix Mortel;. Meng de mortel volgens de aanwijzingen op de verpakking; Plaats een dunne laag mortel in de open ruimte in de bakstenen voetstuk; Stap 7 – Installeer New Mailbox.. ; Stel de nieuwe mailbox weer op zijn plaats. Duw het stevig in het gat en veeg de overtollige mortel die duwt weg uit de doos.