hoe je een droger motor te testen

Als uw droger is gestopt met werken, of als u vermoedt dat er iets zou mis mee zijn, kunt u kijken naar een probleem met de droger motor. Als dit het geval is, kunt u om het te testen om te zien of het goed werkt. Hieronder vindt u een eenvoudige handleiding voor het testen van uw droger motor te vinden.

Het eerste wat je wilt doen is stekker uit het stopcontact uit de droger. Dit zal ofwel worden gedaan door het loskoppelen van de droger als deze is aangesloten of het uitschakelen van de stroomonderbreker switch dat het is gekoppeld.

Stap 1: Schakel de Macht

Om toegang te krijgen tot de motor, moet u de droger op zijn kant.

Stap 2: Zet Droger op zijn kant

Zodra u de droger motor hebt gevonden, verwijder de rubberen band van de motor met je handen of met de hulp van een schroevendraaier.

Stap 3: Verwijder Belt

Kijk in de behuizing van de ventilator. Als er geen duidelijke obstructies, verwijder ze dan.

Stap 4: Controleer of er obstakels in de Blower Fan

Vervolgens hand rond de as van de motor. Indien de as niet roteert, je motor waarschijnlijk slecht en zal moeten worden vervangen. Als u de as kan draaien, sluit u de droger weer in en start de motor zonder de riem op. Als de motor draait prima zonder de gordel, u waarschijnlijk een probleem ergens anders in de motor. Als de motor niet draaien zonder de gordel, moet u de motor te vervangen.

Stap 5: Draai Schacht van Motor