hoe je een kamer geluiddicht

WORDEN. Conrad, ook wel bekend als Bonnie, is een zelf beleden “full time geek, en part-time schrijver.” Ze brengt haar ‘geeky’ enthousiasme voor doe-het-zelf projecten, en know-how voor alles wat technisch, om haar lezers met artikelen als “Goedkoop maar Stunning Landscaping Ideeën”, “Hoe maak je een kamer,” en “Tips voor geluidsdichte Het creëren van een Super Spooky Haunted House.

Ongewenst geluid kan zelfs de meest prachtige huis een nachtmerrie om in te wonen te maken, en het krijgen van een goede nachtrust in een dergelijke lawaaierige omgeving kan zijn uitdaging. Geluidsisolatie een of meerdere kamers kan die broodnodige rust te herstellen en u helpen om de rust die u nodig hebt. Voor een tijdelijke oplossing, kan zware wandbekleding zoals gordijnen worden opgehangen. Voor een langer durende, maar visueel onaantrekkelijk oplossing, kan het geluid dempende tegels op de muren en het plafond worden gemonteerd. Maar voor een permanent en esthetisch aangename geluidsisolatie, de beste manier is isolatie in de muren.

Stap 1 – Installeer het loodgieterswerk, bedrading en HVAC

Deze stappen zijn makkelijker als het huis is nog in aanbouw, maar het kan nog steeds worden gedaan als de muren al opgetrokken.

Stap 2 – Hang, verwijderen of Boor Drywall

Als de muren zijn nog in aanbouw, zorg ervoor dat alle elektrische bedrading, loodgieterij en duct werk is op zijn plaats voor het begin van de geluidsisolatie proces.

Stap 3 – Installeer Isolatie

Hangen gipsplaten aan de ene kant van de stoeterij muren in de ruimte die moet worden voorzien van geluidsisolatie. Hierdoor kan de te sluiten geeft gemakkelijke toegang tot de binnenwanden mogelijk. Bij het kiezen van het gedeelte van de ruimte open te laten overwegen factoren als eenvoudige en inrichting van het huis.

Stap 4 – vervangen of te repareren gipsplaten

Als de kamer reeds geconstrueerd, verwijdert de gipsplaten van één zijde van de wanden van de te geluidsisolatie. Kies de zijde die zowel biedt de werkruimte en veroorzaakt de minste hoeveelheid schade.

Een andere optie is om kleine gaatjes snijden in de gipsplaten nabij het plafond tussen de noppen. De ruimte tussen de gipsplaten kan vervolgens worden gevuld met slag in papier of expandeerbare isolatie.

Solliciteer glasvezel of gerecycled denim isolatie batting aan de muren. Unlike voor temperatuurisolatie het slaan kan worden verpakt in goed, aangezien de strakkere het materiaal meer geluid wordt gestopt. Bij het inpakken van het materiaal. De isolerende eigenschappen zal worden verminderd met de strakke verpakking, maar je doel is hier om het geluid, geen warmte-overdracht te blokkeren.

Een alternatief voor het bovenstaande voor bellen professioneel isolatie aannemer en vraag naar papiervezels of isolatie blazen in de open stud baaien of via de gaten aan de bovenzijde van de wand. Deze paper vezel of schuim zal zich houden aan de bouw en bieden zowel een hoge isolatiewaarde en een uitstekende geluidsdemping.

Na de isolatie op zijn plaats is, kan de gipsplaten worden opgehangen zoals gebruikelijk of de gaten kunnen worden gepatcht. Repaint de muur en je hebt nu een onzichtbare oplossing voor een luidruchtige probleem.