hoe je een koelkast afdichting vervangen

Kimberly Carver is een freelance schrijver voor meer dan 15 jaar, en een succesvolle ondernemer in de afgelopen 3. Hoewel ze bezig is het runnen van haar eigen schrijven bedrijven en high-tech-website, TheHighTechSociety, Kimberly nog steeds geniet van het schrijven voor anderen over de onderwerpen die ze kent beste geweest waaronder computers, auto’s en huis en bedrijf renovaties en reparaties. Met een graad in de journalistiek en de certificering als juridisch medewerker, ze ook graag doen onderzoeksjournalistiek stukken en schrijven over juridische zaken. In haar vrije tijd, Kimberly graag projecten rond het huis met haar man.

Is uw koelkast problemen ondervindt koel te houden? Bent u het merkt schimmel en vocht rond de deuren? Elk van deze problemen aan te geven dat het tijd is om te controleren of de deur van de koelkast pakking en zien of het moet worden vervangen. Zodra de rubberen afdichting wordt gedragen, uitgerekt of gescheurd, is het niet meer doet zijn werk van het houden van koude lucht in en warme lucht uit, en je verliest energie, wat betekent dat je geld te verliezen, ook.

Bepaal welke pakking You Need

de pakking of zegel het vervangen is niet zo moeilijk met de meeste modellen. Laten we eerst over hoe je de nieuwe pakking te vinden begonnen, en dan zullen we overgaan tot hoe je het installeert.

Stap 1 – Verwijder de oude pakking

Koelkast pakkingen gaat om uw deur van de koelkast met schroeven, plastic houders te bevestigen, of door simpelweg te duwen ze op hun plaats. Om te bepalen welke methode je zult werken met, gewoon de deur te openen en controleer je koelkast afdichting zodat u de geschikte vervanger te vinden.

Stap 2 – Maak de binnenkant van de deur

Vervolgens, als u weet dat uw koelkast model, contact opnemen met de fabrikant of een apparaat op te slaan om de vervanging pakking te vinden. Sommige universele kits zijn beschikbaar als u een vervangende pakking voor uw exacte koelkast model niet kunt vinden, en het gebruik van de informatie die je gevonden bij de controle van hoe het is beveiligd zal u helpen kiezen van de juiste set voor uw koelkast.

Stap 3 – Bereid de pakking

Als u uw oude koelkast pakking te verwijderen, een schroevendraaier klaar om u te helpen wrikken uit, evenals alle andere instrumenten die nodig zijn om de bevestigingsmiddelen te verwijderen. Probeer niet om de sluitingen of schroeven breken – los te maken en ze vervolgens te wrikken de pakking van de deur voorzichtig. Zorg ervoor dat alle sluitingen in het geval dat uw nieuwe vervangende pakking komt niet met hen te redden. Als je moet de bevestigingen en schroeven hergebruiken, plaats ze in een kom en zet zuiveringszout over hen. Giet een kopje witte azijn aan de bovenkant en hen in staat stellen om te genieten, terwijl u naar de volgende stappen te verplaatsen. Spoel goed in water alvorens deze te gebruiken.

Stap 4 – Het installeren van de nieuwe pakking

Nadat u de oude pakking hebben uitgeschakeld, is het verstandig om het een goede reiniging te geven voordat de installatie van de nieuwe afdichting. Met behulp van azijn en water is meestal voldoende, maar als er een heleboel opgebouwde smurrie eronder kunt u een goede de-greaser gebruiken voor het schoonmaken. Ook als er geen schimmel, gebruik dan een tandenborstel en bleekmiddel om het gebied volledig te reinigen voordat het toevoegen van de nieuwe afdichting. Droog het goed als u klaar bent.

Stap 5 – Controleer uw werk

Stap 6 – Olie it Up

Wanneer u uw nieuwe pakking te krijgen zal worden opgeklapt zo voor te bereiden op het gebruik zult willen rechtzetten. Het leggen in de zon en trekken recht zal helpen het genoeg om te buigen ontspannen en ga gemakkelijker op zijn plaats. Je zou het kunnen leggen op uw auto motorkap, het dek, of zelfs plaats het in een aantal zeer warm water om te helpen los het op. Zodra het is flexibeler en rechtgetrokken een beetje, is het tijd om het te installeren.

Beginnend in het midden aan de bovenkant van de deur, beginnen met het installeren van uw nieuwe pakking. Druk op de knop in, of zet vast met schroeven of andere bevestigingsmiddelen, werk je weg in de richting van elke hoek. Zorg ervoor dat er geen gaten of wendingen. Als er, trek het weer uit en opnieuw beginnen. Af duwen en bevestigen van de afdichting aan de zijkanten en aan de onderkant van de deur totdat deze volledig is geïnstalleerd.

Nadat de pakking is geïnstalleerd, sluit de deuren en ervoor zorgen dat ze goed gesloten. Controleer of er geen gaten in de afdichting. Als het niet goed afgesloten, zul je eindigen met dezelfde problemen als voorheen – warme lucht zal worden om in en koude lucht eruit, en al snel zul je eens te meer schimmel en meeldauw opbouwen langs de deuren, evenals een groot verlies aan voedsel en elektriciteit. Ga terug over al uw bevestigingsmiddelen of schroeven en zorg ervoor dat ze goed zijn vastgedraaid.

Zodra u zeker weet dat het goed is geïnstalleerd en je hebt geen lekken en lacunes, wrijf het hele nieuwe pakking naar beneden met een aantal minerale olie, citroenolie, of zelfs olijfolie. Dit zal helpen de afdichting tegen uitdrogen en barsten. Een keer per maand wassen beneden de pakking met een beetje bleekwater water en vervolgens drogen en weer veeg het met olie. (Niet te veel olie – net genoeg om het soepel te houden.)

Het installeren van een nieuwe koelkast pakking is een van de eenvoudiger doe-taken die u kunt doen. Het zal elektriciteit, geld, eten, en jaar te besparen op uw koelkast door waardoor het niet zo hard werken om uw voedsel koel te houden. Controleer de pakking voor slijtage ten minste eenmaal per jaar en vervang indien nodig.

onderwerpen