hoe je het zegel te vervangen op een drempel

Het vervangen van een drempel afdichting is iets dat twee mensen vereist, tenzij het zegel om ofwel het gezicht van de deur is aangebracht. Het is zeer ongebruikelijk om zeehonden als dit vinden, maar ze te vervangen is een simpele kwestie van hen losmaken van de deur en de montage van de vervanging.

Wanneer u de oude zegel te verwijderen is het misschien mogelijk zijn om uit te werken wat heeft geleid tot het aan vervanging toe. Overmatige slijtage in een positie, bijvoorbeeld, kan een probleem met de manier waarop zwaait de deur of de manier waarop de deur wordt vermeld.

Stap 1 – Verwijder de deur

Terwijl je de deur uit de scharnieren is het een goede gelegenheid om ervoor te zorgen dat de bodem niet wordt beschadigd in any way. Als er schade moet worden gerepareerd. De meeste deuren zijn niet geschilderd op de onderste rand, die ze open voor een aanval door het water, zodat het ook een goede gelegenheid om de onderkant verf zou zijn verlaat.

Stap 2 – Verwijder de oude Seal

Door vergelijking van de nieuwe afdichting met de oude zegel is het meestal mogelijk om te bevestigen dat de vervanging zegel is de juiste grootte en type. Indien mogelijk, niet dezelfde schroefgaten te gebruiken om de nieuwe afdichting te passen.

Stap 3 – Controleer de onderkant van de deur

Zodra de nieuwe afdichting is ingericht en alle verse verf droog is, kan de deur worden vervangen. Het proces is het omgekeerde van hoe het werd verwijderd en er moet worden de scharnieren niet beschadigt vooral bij de scharnieren met verwijderbare pinnen. Het is vaak verleidelijk om een ​​pin te passen en gebruik dat om de deur te houden, terwijl de andere scharnieren zijn gekoppeld en hun pennen geplaatst. Dit kan ernstige schade aan de eerste scharnier als de zorg niet is genomen om de deur goed te ondersteunen. Bij het vervangen van de schroeven voor de verzegelde bronnen, is het vaak een goed idee om een ​​lucifer of een strook van hout in de schroefgaten in te voegen om ervoor te zorgen dat de schroeven niet los werken.

Stap 4 – Breng de nieuwe afdichting

. Door zwaaien de deur vindt u een goede indruk van de vraag of de reparatie het probleem dat opgeroepen voor de afdichting vervanging heeft opgelost te hebben; Het vervangen van een drempel afdichting is niet een moeilijke taak, maar het is er een die vereist twee personen.

Stap 5 – Vervang de deur

Stap 6 – Zorg ervoor dat de afdichting Working