hoe je losse scharnieren te scherpen op een kastdeur

Een goed moment om te scherpen of controleren of er een losse kastdeur is wanneer je aan het doen zijn andere projecten met de kasten. Op deze manier kunt u twee vliegen in één klap en maak de kasten zien er nieuw. Het hebben van losse opknoping kastdeuren kunnen zelfs de beste nieuwe kabinet behandeling nog steeds lijken versleten of oude te maken.

Tijdens het werken aan een ander project een paar minuten duren om te controleren of de deuren. Hebben ze bewegen in plaats goed of doen ze lijken te slap hebben? Ook kijken om te zien of ze piepen of niet volledig voldoen aan in het midden goed meer. Als ze scheef geven ze de hele keuken een off kilter, of versleten look. Als dit het geval ze moeten worden bijgesteld of aangescherpt. Kijk om te zien of het scharnier schroeven zijn te klein voor een gewone schroevendraaier of boor. Als dit het geval is en de schroeven zou problematisch zijn dan alleen lijm.

Stap 1 – Bepaal wat er moet worden gedaan

Begin aan de onderkant van de kast en werk je weg omhoog. Het is ook een goed idee om te beginnen met de onderste meest kabinet en werken naar de top. Zoals u verwijder elke scharnier neem even de tijd om ze te poetsen een beetje om hen een ‘als nieuw’ uiterlijk te geven. Elk type van metaal polish zal werken meestal prima.

Stap 2 – Werk van de scharnieren

Als ze nodig hebben om volledig te worden bijgesteld dan nemen ze af en kijk het scharnier over voor een bocht of andere problemen. Als er geen voor de hand liggende probleem is dan het gebruik van de Araldite, lijm of een andere methode van hen houden in plaats terwijl je ze schroef weer voorzichtig. Werk elk scharnier een voor een en zorg ervoor dat als je werkt dat de deur verblijft niveau en dat het sluit volledig.

Stap 3 – Level The Doors

Werken grondig en zorgvuldig, zodat u niet de schroeven strippen en buig het frame van de scharnier.

Doorloop alle kasten één voor één elk scharnier tegelijk. Stap terug af en toe om het perspectief dat de deuren zijn resterende niveau te krijgen. Als de lijm of lijm runs of stolsels dan een paar seconden duren om dit te reinigen voordat het droogt en wordt het moeilijker om schoon te maken. Gebruik een doek om het schoonmaken van de lijm of als papieren handdoeken kan veranderen in een kleverige puinhoop onder deze omstandigheden.

Wanneer u klaar bent een paar minuten aan elke kastdeur te poetsen. Van alle delen van de keuken naast de keuken deuren deze te krijgen het grootste werk uit open en gesloten het vaakst. Als u vindt dat u moet passen of draai kastdeuren vaker dan je zou willen overwegen om in zwaarder, steviger scharnieren. Dit kan de levensduur van de kasten te verhogen en spaar de kosten van het hebben van de deuren of het hele kabinet na verloop van tijd vervangen.