hoe je tegels rond een tuin bad

Een tuin bad wordt routinematig geïnstalleerd als een glasvezel of acryl 1-delige eenheid. De zijkanten van de tuin bad zijn meestal naar buiten gebogen. Dit soort kuip wordt meestal gebruikt in de master badkamer. Het is geweldig voor bubbelbaden en voor het weken uw pijnlijke en vermoeide spieren en botten na een lange dag op het werk. In het ontwerp, meestal zijn er 1 of 2 stappen in de aanloop naar het bad. Het bad heeft de neiging groter te worden verhoogd van de vloer. Op high-end units, vindt u een whirlpool jets te vinden. Tilling rond uw nieuw geïnstalleerde tuin bad is een easy-to-do taak. Volg de onderstaande stap voor stap proces over hoe je tegels rond een tuin bad.

Er zijn veel verschillende preparaten, die je nodig hebt om bewust te zijn. Om dit soort project goed af te ronden en hebben het project ziet er fantastisch uit, moet u de badkamer grondig te reinigen. In het bijzonder, moet u de muren achter je bad schoonmaken met een warme en milde zeepsop oplossing. Gebruik een zachte spons voor het beste resultaat.

Voorbereiding voor de Badkamer Tuin Tub Project

Net als bij elke andere harde ondergrond project, moet u ervoor zorgen dat elke omgeving goed beschermd. Bedek de bad met een doek of zeil. Vloeren, handdoekhouders en andere oppervlakken die gevoelig zijn voor krassen moeten ook worden beschermd. Het laatste wat je wilt doen is het vervangen extra meubels in de badkamer.

Stap 1 – De omgeving Bescherming

Tenzij uw huis is net gebouwd, is er een goede kans dat er duidelijke gipsplaten boven je bad. U moet de gipsplaten minstens 1,5-voeten omhoog uit het bad te verwijderen. Gebruik een gipsplaten mes en zorgvuldig de score van de gipsplaten aan het gedeelte weg te snijden. Verwijder het en gooi het weg.

Stap 2 – Groene Raad en Regular Drywall

Installeer de groene raad. Groene raad is een gespecialiseerde gipsplaat die meeldauw en schimmels weerstand tegen blootstelling aan hitte en vochtigheid. Het zal ook voorkomen dat uw tegels uit te tillen. Hang de groene bord met gipsplaten schroeven en gipsplaten tape. Strijk de muur met gipsplaten stopverf. Laat de muur te zitten voor ten minste 24 uur.

Stap 3 – Tegel en Grout

Voeg een gaas om uw groene bord. Spijker of schroef het gaas aan uw reeds geïnstalleerde groene boord. Solliciteer tegel beton aan het gaas. voeg slechts een dun laagje beton tegel. Smooth volledig met een troffel. Voeg uw tegels om het gaas. Met behulp van spacers, ruimte uw tegels op de juiste wijze langs de muur. Gebruik een niveau om al uw tegels in het gareel te houden. Laat ze drogen voor nog eens 24 tot 48 uur.

Breng de specie om de tegel. Neem niet meer dan nodig grout niet toe te voegen. Laat uw project drogen ten minste 48 uur voor gebruik.