hoe je veilig schoon wit gouden kettingen

Witte goud kan saai en geel na verloop van tijd te worden. De glans van deze goud kan weer door naar behoren schoonmaken worden gebracht. Er een paar nodige stappen te volgen om ervoor te zorgen dat u zowel het goud schoon te maken en eventuele schade te voorkomen.

Giet een kopje warm water in een andere kom. Voeg een kopje ammoniak in het water. Goed mengen. Plaats het witte goud items in de oplossing. Laat het goud om te genieten voor ongeveer 15 minuten. Laat de items in de oplossing langer dan 15 minuten niet verlaten. Gebruik geen wit goud items die elke edelstenen bevatten, niet weken. Spoel de ammoniak met koud, helder water.

Stap 1 – weken uw White Gold

Vul een kom met warm water. Voeg wat wasmiddel-gratis zeep aan het water. Dompel je tandenborstel in het warme water en zeep. Zorg ervoor dat u een zachte tandenborstel gebruiken. Gebruik de borstel om zachtjes scrub je witte goud. Spoel de gouden voorwerpen met koud, helder water.

Stap 2 – reinigen White Gold

Gebruik een zachte, niet-pluizende doek om de items volledig drogen. Zorg ervoor dat er geen water in om de ontwikkeling van water vlekken te voorkomen te verwijderen. Leg de items op een andere doek om ‘s nachts te drogen. Indien mogelijk, gebruik een haardroger om de items te drogen. Zorg ervoor dat de droger te gebruiken op een lage stand.

Stap 3 – het drogen van uw White Gold

Gebruik een zachte, niet-pluizende doek om uw goud items te poetsen. Buff het goud in kleine cirkelvormige bewegingen met de doek. Doorgaan polijsten totdat u het best gepolijste afwerking mogelijk hebben bereikt.

Stap 4 – Polijsten Uw White Gold

Bewaar je wit goud gescheiden van andere items. Goud krassen gemakkelijk en witte goud kan ook verliest zijn plating. Plaats de items in een afzonderlijke opslagcontainer zoveel mogelijk krassen voorkomen en de kans op verlies plating vermindert.

Stap 5 – Het opslaan van uw White Gold

Veel wit goud items bevatten nikkellegeringen. Huishoudelijke chemicaliën kan een negatieve invloed hebben op de nikkel. Het goud zal saai worden en van kleur veranderen. Verwijder eventuele wit goud items die je draagt ​​wanneer u gebruik maakt van huishoudelijke schoonmaakmiddelen en chemicaliën. Je moet ook de volgende artikelen wanneer u een aanvraag handcrèmes en parfums te verwijderen.

Stap 6 – Het voorkomen van de blootstelling aan chemische stoffen

Stap 7 – replating Uw White Gold

Indien mogelijk, neem uw wit goud items te replated ongeveer elke achttien maanden. De meeste witte goud wordt bedekt met rhodium. Het is de rhodium dat het witte goud verschijning in plaats creëert dan een gele of bruine goud gegoten. Het proces van het opnieuw platen je witte goud is over het algemeen een goedkope dienst, kost zo weinig als twintig dollar.

Wit goud kan worden bedekt met een dun laagje platina. Dit proces kost ongeveer $ 100 en duurt ongeveer 5 jaar. De plating platina zal je witte goud te voorzien van nog meer bescherming.

Stap 8 – platina platen Uw White Gold