hoe om te testen of uw gazon heeft een bruine gras patch ziekte

Een bruine gras patch op uw gazon betekent niet altijd dat het een bruin gras patch ziekte. Dit kan ook tot aan omgevingsfactoren. Deze gids zal u helpen uit te sluiten van deze omgevingsfactoren om hulp te krijgen van uw gazon terug te kijken gezond en groen.

Controleer eerst de drainage rond de bruine patch met een troffel. Zorg ervoor dat je handschoenen dragen. Als u hevige regenval hebben gehad en er is slechte drainage op het gazon, kan dit vlekken veroorzaken. Water hoeft alleen te staan ​​op het gras voor een dag om bruine vlekken veroorzaken. Dit is een bijzonder veelvoorkomend probleem als het gazon naar beneden minder dan een jaar geleden werd gezet en de grond eronder was nooit eerst geploegd. Ook als de zode niet erg goed is geworteld dan vaak bruine vlekken zullen vormen bij droog weer.

Stap 1 – Controleer bodemdrainage

Bruine vlekken kunnen vormen op de afdelingen van het gras die zwaar hebben getrapt. Controleer of het gras is niet vertrapt.

Stap 2 – Kijk vertreden Grass

Als u zeker weet dat de bruine vlekken niet worden veroorzaakt door omgevingsfactoren, moet u controleren op symptomen van de bruine patch ziekte. De patches zijn vaak donut gevormd en zal zeer snel verspreiden. Als je één van de bladen van de patch te trekken, moet het bruine zijn helemaal naar beneden naar de kroon, maar de werkelijke kroon van het blad nog steeds groen gekleurd zijn. U kunt ook merken witte schimmel aan de randen van de patch als het weer vochtig is.

Stap 3 – Controleer de symptomen van de ziekte van Brown Patch