hoe planken vlek

Leer hoe je planken vlek, of merk nieuw of oud en het weer-versleten.

Terwijl een nieuw dek klaar kan zijn voor het schilderen, kan de oudere hout scheuren en splinters die moeten worden gerepareerd. Een dergelijke situatie kan verlangen voor u om vast te stellen in de nieuwe planken. Decks waarvan de bouw werd gedaan met behulp van spijkers in plaats van schroeven hebben vaak een probleem met losse nagels. Het zou beter zijn om schroeven op de nieuwe planken en op een andere problematische gebieden. Dit is ook de apt tijd om te gaan winkelen voor de apparatuur die u nodig heeft in de taak vooruit. Pick-up leveringen uit uw hardware winkel, met inbegrip van een tuin sproeier, een dek borstel en schroeven.

Stap 1 – Controleer de Hout voor Schade.

Strippen van het dek betekent het verwijderen van sporen van de oude vlek, dus het moet worden gedaan op het gehele oppervlak. Er zijn duidelijke voordelen in het strippen. Niet alleen het proces gemak toepassing vlek, maar staat ook garant voor de beste resultaten wanneer u de kleur van de vlek u eerder hebt gebruikt veranderen.

Stap 2 – Strip en Reinig de Deck.

Nadat u het hout hebben ontdaan, overgaan tot het schoonmaken van het dek. Gebruik een hogedrukreiniger met voldoende reinigend vermogen om alle puin en hardnekkig vuil op te heffen heeft. Dekken die zijn geïnfecteerd met meeldauw of schimmel kunnen worden schoongemaakt met chloor maar in bescheiden concentraties. Extra vies en smerig decks kan grondig worden gereinigd met een mengsel van oxaalzuur en het dek schoner.

Stap 3 – Breng de beits of Sealer.

De beits of sealer kan worden aangebracht met behulp van een kwast of een sproeier. Terwijl de meeste mensen de voorkeur aan de spuit door de snelle vlek aanvraagprocedure, kan het penseel een effectiever instrument zijn. Met een penseel, bent u in staat om meer van de vlek of sealer te krijgen diep in het hout en dit vertaalt zich in een betere dek bescherming tegen zon en regen, die rotten kan veroorzaken. Lees instructies op het etiket aandachtig: sommige kunnen eisen dat u meerdere lagen aan te brengen.

Stap 4 – Laat het dek te genezen.

Laat het dek voldoende tijd om te drogen voordat het lopen op het of het verplaatsen van meubilair over het oppervlak. Nogmaals, het advies over de vlek of sealer container adviseren over de lengte van het uithardingsproces.