hoe seizoen aluminium pannen

Kruiden uw aluminium pannen zullen hun levensduur te verlengen en hen te helpen te blijven kijken glanzend en nieuw. Nadat u uw nieuwe pannen hebt gekocht, moet u altijd kruid ze voor gebruik, omdat dit hen zal beschermen tegen warmte en voedsel enzymen die schade, roest en oxidatie kan veroorzaken. Deze handige gids zal u tonen hoe het seizoen uw pannen effectief te helpen geef ze een langere levensduur.

Was altijd uw nieuwe aluminium pan voordat u het seizoen. Dit zal verwijderen en stof en vuil dat krassen en verkleuring kan veroorzaken. Gebruik warm water en een beetje afwasmiddel samen met een zachte afwas spons om uw pan schoon te maken. Laat de pan niet weken, omdat dit de coating kan beschadigen. Inweken kunt ook elk Teflon veroorzaakt op de pan af te schilferen. Wanneer u uw pan gewassen, droog het af met een zachte doek. U bent nu klaar om te beginnen met het kruiden van uw pan.

Stap 1 – het wassen van uw Pan

Als u gebruik maakt van een elektrisch fornuis, pre-Verwarm de oven op een laag vuur. Als u gebruik maakt van een gasfornuis echter, zet de kachel is het laagste stand als u niet wilt dat aan de buitenkant van de pan verbranden. Veeg de binnenkant van de pan rondom met plantaardige olie. Vergeet niet om de zijkanten af ​​te vegen van de pan omdat deze vaak overgelaten.

Stap 2 – Het kruiden van de pan met olie

Zet de pan op de kachel te verwarmen. Laat de pan niet onbeheerd achter te allen tijde, omdat dit gevaarlijk kan zijn. Verhit de pan totdat alle olie weg. U zult waarschijnlijk zien de olie opwarmen en mogelijk wat stoom stijgen. Het zal waarschijnlijk duren ongeveer 20 minuten voordat alle olie is verdampt. Haal de pan van het vuur met behulp van een ovenwant en laat op een beschermd oppervlak afkoelen. Laat de pan niet te wassen totdat deze volledig is afgekoeld.

Stap 3 – Het wassen van de Pan

De volgende stap is om te geven de aluminium pan een laatste snelle wassen met warm water en zeep. Zorg ervoor dat u uw pan wassen met de hand, zoals deze in de vaatwasser zal beschadigen. Droog uw pan met een zachte doek. Zorg ervoor dat u voorzichtig zijn het opslaan van uw pannen na kruiden om onnodige krassen te voorkomen.

Stap 4 – Het onderhouden Voorwaarde

Bij het gebruik van uw doorgewinterde aluminium pan, zorg ervoor dat je voor te verwarmen voor het eerst en altijd gebruik maken van olie of boter. Laat de olie in de pan verbranden. Wanneer u het bereiden van voedsel in de pan, probeer dan niet te laten het eten te verbranden, omdat dit het oppervlak van het aluminium kan beschadigen, vooral als je verbrand te verwijderen op voedsel met een schraper. Probeer voedsel te voorkomen plakken door onder regelmatig roeren. Laat nooit een aluminium pan onbeheerde aluminium geleidt warmte goed en voedsel en olie kan zeer snel verbranden.