hoe te verzegelen uw schoorsteenkap

hoekige inspectie van het rookkanaal helpt om de goede conditie, de schoorsteen pet of een ander deel kan gemakkelijk worden opgespoord en hersteld te handhaven. Het is een effectieve werkwijze voor het verbeteren van de veiligheid van de haard en ervoor zorgt dat wil zeggen effectief werkt om energie te besparen. Schade op schoorsteenkappen van invloed op de efficiƫntie van de rook het verlaten van de kamer. Dit kan gemakkelijk lekken terug in het huis en veroorzaken een onaangename sfeer.

Doe veiligheidsbril, werkhandschoenen en overalls. Gebruik een bezem aan de binnenkant van de schoorsteen reinigen. Behandelen de voorzijde van de open haard met geschikt materiaal om het huis schoon te houden. Poets de binnenkant van de haard om zich te ontdoen van creosoot of de zwarte deeltjes die na het verbranden van de brandstof blijven.

Stap 1 – Maak de Schoorsteen

Als je fit bent dan het faillissement van de ladder in de schoorsteen, zodat de hele plaats schoon. Wees zeer voorzichtig wanneer je dit doet. Zorg ervoor dat de ladder stevig tegen de muur wordt geplaatst. Vraag om hulp van een volwassen persoon om de ladder op zijn plaats te houden.

Stap 2 – Controleer schoorsteenkap

Na het reinigen van het gehele oppervlak van de schoorsteen, verwijder het puin en vuil en gooi ze op de juiste wijze.

Stap 3 – Seal schoorsteenkap

Gebruik de zaklamp om het oppervlak van de schoorsteen controleren op scheuren of gaten. Als het is gemaakt van klei of baksteen, controleer dan of er ontbrekende of gebroken stukken. Voor schoorstenen gemaakt van metalen, op zoek naar gaten dat had kunnen worden veroorzaakt door roest of bijtende elementen.

Stap 4 – Controleer de gehele Chimney

Als er spaties, gewrichten en openingen van schoorsteenkap, gebruik maken van niet-brandbaar materiaal om het af te grendelen. Voor het beste resultaat, koop hoge vuurvaste cement van een ijzerhandel en bevestig met de winkel aanwezigen dat het product is brandwerend.

Tips

Voor gaten gelegen op schoorsteenkap, sluit de gebieden met behulp van stenen of klei blokken. Dit is van toepassing voor schoorstenen gemaakt van klei of baksteen. Gebruik vuurvaste cement om ze vast te zetten. Gebruik het cement om andere verbindingen die slecht worden gedaan dichten.

Controleer of er gaten of andere ruimten binnen de schoorsteen ook. Veel voorkomende problemen optreden bij de opening van het rookkanaal en de open haard of kachel. Als er gaten in de schoorsteen zijn als gevolg van de demper, corrigeer de fout van vastzetten op zijn plaats. Zorg ervoor dat het is snel genoeg om nog meer lekkages te voorkomen. Dit kan helpen om warmte te besparen wanneer de open haard brandt. Voor lekkages of hiaten op het oppervlak van de schoorsteen gebruik van vuurvaste cement om ze af te grendelen.

Laat de schoorsteen om te drogen voor ongeveer 2 dagen na het uitvoeren van de reparatie. Niet licht een brand als het van invloed kunnen zijn hoe goed het zegel op de schoorsteenkap droogt.