hoe wandplaat naden repareren

Repareren wandplaat naden is een gemakkelijke taak met behulp van dat je kunt doen in het weekend. Een wandplaat of wat wordt aangeduid tevens als gipsplaten, kan zowel gips, kunststof of hout. Wallboards worden gebruikt in de woningbouw. De naden van een muurplaat worden afgeplakt en afgesloten met een gipsplaten joint compound. Er zijn vele voordelen van het gebruik wandplaat zoals een betere bescherming van de woning tegen brand en eenvoudig onderhoud en reparatie. Wallboards zijn ook decoratief en kan aan de buiten- en binnenkant van uw huis worden geïnstalleerd.

Met wisselende weersomstandigheden, is er een neiging van de wand te breken die een spleet op de gipsplaten joint compound zal creëren. Een oorzaak van de breuk zou de ongedekte manier van tapen met behulp van mesh gipsplaten tape zijn. Hieronder staan ​​de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies voor het wallboard naden te repareren.

Stap 1 ontmaskeren van de wandplaat Seam

Met behulp van een 6-inch gipsplaat mes, moet de pleister voor de wandplaat naad worden afgeschraapt. Gebruik makend van de vlakke rand van het mes en licht gebogen, voert deze op de naad van boven naar beneden. Wanneer de wandplaat tape al wordt gezien, licht neem het uit. Reinig alle gips restjes om de naad te onthullen.

Stap 2 Wrapping de wandplaat Seam

Met het gebruik van een stuk gaas gipsplaten tape, wikkel de wallboard naad allen door het. Wordt schone, liniaal bezuinigen op de gipsplaat band aan het einde van de band met een 6-inch gipsplaat mes.

Stap 4-schuren van de Wallboard Naden

Stap 3 Toepassing van de Drywall Joint Compound

Stap 5-toepassen van de 2 Coat

Solliciteer gipsplaten joint compound in een lijn boven de gipsplaten tape met behulp van de 6-inch gipsplaat mes. De toepassing van de gemeenschappelijke verbinding kan ongeveer vier inch breed volledig omsluiten de band en die door de boven- en onderzijde van de band. Maak een vlotte gelaagdheid van de gipsplaten joint compound om de band te dekken. Het moet worden toegestaan ​​om volledig te drogen ‘s nachts.

Stap 6-aanbrengen van de 3e Coat.

Met behulp van een papieren schuurmachine, glad de muurplaat naden. Schuren moet goed worden gedaan om ervoor te zorgen dat er geen ongelijke ondergrond met hobbels zal zijn. De vorm van de tape kan gemakkelijk worden gevormd van onder de gipsplaten joint compound.

Stap 7-Final Schuren en Overschilderen

Breng een tweede en bredere laag van de gipsplaten joint compound met behulp van een 12-inch gipsplaat mes. De aanvraag moet ongeveer 8 inch breed en moet dun en glad verschijnen. Laat ongeveer zes tot acht uur volledig opdrogen.

De tweede laag net als de eerste laag moet worden geschuurd om een ​​gladde afwerking te hebben. Breng een derde laag van ongeveer 10 inches, wanneer de tweede laag volledig droog is. Nadat ook deze drogen gedurende 6-8 uur.

Zorg ervoor dat de laatste bekleding van gipsplaten verbinding droog is voordat u deze weer schuren met schuurpapier. Verwijder al het stof uit de schuren met een vochtige doek voor het schilderen van de wandplaat.