hoe buitenkant dubbele deuren te vervangen

Het vervangen van een buitendeur is geen gemakkelijke project, en exterieur dubbele deuren vervangen is nog ingewikkelder. Er zijn verschillende redenen waarom u uw exterieur dubbele deuren zou vervangen, of u wilt meer zekerheid of een nieuwe look, zal het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u uw exterieur dubbele deuren te vervangen.

De deur je gaat vervangen moet van het huis frame worden verwijderd. Gebruik de koevoet om de trim van de deur te verwijderen om het kozijn en het frame van het huis bloot. Verwijder de bekleding vanuit het huis ook. Als je van plan om de trim te hergebruiken, dan voorzichtig te verwijderen. Verwijder de nagels die het kozijn aansluit op het huis. Brace de deuren en voorzichtig te verwijderen uit het frame.

Stap 1 – Verwijder de bestaande deur

Gebruik het meetlint om de afmetingen van de deur te krijgen en ze vergelijken met de buitenkant dubbele deuren die je kocht. U kunt de deur aan te passen door het toevoegen van stukken van triplex genageld aan de bovenkant, zijkanten en onderkant van de deuropening.

Stap 2 -Meet voor Fit

Stap 3 – Area Voorbereiding

Stap 4 – plaatsen van de deuren

Uw nieuwe exterieur dubbele deuren zijn onderworpen aan misbruik als je ze installeert. Om verpest merk nieuws deuren u wilt hen te beschermen door het installeren van een kralen van caulk rond het kozijn te voorkomen. Plaats de kalefateren in een gebied rond het frame waar de deur contact kan maken.

Stap 5 – Wiggen en tijdelijke Scharnieren

Til de deuren en plaats het in de deuropening. Wees extra voorzichtig om ervoor te zorgen dat de deuren zijn gecentreerd in het frame. Je moet ook om ervoor te zorgen dat zowel de deuren zijn ook niveau. Je moet de symmetrie tussen beide deuren te houden. U kunt het niveau gebruiken om beide van deze belangrijke kwesties te controleren.

Stap 6 – Symmetrical Doors

U kunt een geïmproviseerde scharnier maken met behulp van een schroef dat je een paar inches plaatsen in de deur onder de top van hen. De aard van de deur heb je kunt de juiste manier om de deuren scharnieren dicteren. Het kan verstandig zijn om de instructie die bij het deuren kwam gebruiken. Plaats vulplaatjes langs beide deuren aan de onderkant en de bovenkant.

Gebruik het niveau opnieuw om de symmetrie van de deuren te controleren. De spleten aanwezig zijn tussen de deuren en tussen de deuren en het huisframe is zeer belangrijk en moet blijven consistent zijn. Dit zal ervoor zorgen dat u geen problemen met de deurklinken te hebben.

Stap 7 – Isolatie

Plaats 1-inch dik glasvezel isolatie tussen het kozijn en het huis frame. Als u geen isolatie dat is de juiste maat te vinden dan moet u wellicht om het te snijden. Draag handschoenen om contact met de glasvezel te voorkomen. Er is geen noodzaak om de isolatie nagel op zijn plaats.

Stap 8 – Afwerking

Gebruik kalefateren in elke luchtlekken in te vullen, maar gebruik een duidelijke siliconenkit om esthetische redenen. Vervang of installeer nieuwe portierbekleding.