hoe je een ijsmaker testen uitschakeling arm

Als uw ijsmachine is het maken van te veel ijs, de ijsmaker uitgeschakeld arm is zeer waarschijnlijk niet naar behoren functioneert. Om te controleren om het probleem te vinden, moet u de shut-off arm te testen, en vervang de controle module, indien nodig.

U wilt uw shut-off arm te testen voordat er onderdelen worden vervangen. De uitschakeling arm liften op en neer. Als ijs wordt gemaakt, wordt de arm gedrukt als ijs wordt gemaakt en valt als het ijs valt. Controleer eerst de instelling van uw ijsmachine om zeker te zijn dat je het hebt ingesteld op het juiste niveau voor het maken van ijs. Als het te hoog is ingesteld, kan je alleen maar hebben set te veel ijs te maken voor uw behoeften. Next. druk op de swing-arm in de hoogste stand totdat deze vastklikt. Dit maakt het verblijf in deze positie, zodat het geen ijs. Laat het voor een paar uur, kijk dan om te zien of er geen ijs is gemaakt. Zo niet, je shut-off arm is prima. Als het blijft maken van ijs, moet u de controle module te vervangen.

Stap 1 – Bepaal het probleem

Als je het nodig vinden om de oude regeleenheid voor vervanging te verwijderen, moet u de vriezer of koelkast loskoppelen voordat het losschroeven van het onderdeel. Volg de instructies van de fabrikant voor vervanging onderdeelnummers.

Stap 2 – Control Module