hoe je een kraan te vervangen

Misschien heb je afgevraagd hoe je een kraan te vervangen op een bepaald punt. Het is niet zo moeilijk als je kan hebben gedacht. Een paar uur en een aantal fundamentele hulpmiddelen zijn alles wat nodig is. Wanneer behoorlijk vervangen, een nieuwe kraan elimineert lekken of druppels die je met de oude kraan kan hebben gehad. Het versterkt ook het uiterlijk van uw putten. De gids hieronder toont u hoe.

Schakel de watertoevoer naar de gootsteen. Afsluiters bevinden zich meestal onder de gootsteen. Oudere woningen is onwaarschijnlijk dat afsluiters hebben. Mocht dit het geval is, moet u het afsluiten van de belangrijkste afsluiter op het punt van binnenkomst in het huis. De klep mag buiten bevinden. Trace de koudwaterleiding tot je bij een poort, gemarkeerd met “W”. Gebruik een dopsleutel het water uit te schakelen.

Stap 1 – Schakel Watervoorziening

Je bent waarschijnlijk items in opslag hebben in het gebied onder de spoelbak. Het is een goed idee om deze items elders tijdelijk te zetten. Dit zal u toelaten om efficiƫnt te werken.

Stap 2 – Clear onder de spoelbak

Plaats een draagbare lamp of dalen licht in het gebied onder de gootsteen. Je moet veel licht om u in staat om efficiƫnt te werken.

Stap 3 – Light Up

Je moet 2 grote buisvormige noten achter de gootsteen die de kraan te beveiligen tegen de wastafel. Watervoorziening buizen lopen door deze noten. Gebruik een bassin sleutel om de moeren los te maken op de kraan. Als uw kraan heeft een sproeikop en de slang, ontkoppel de moer dat de slang is bevestigd. Zoals je los te maken van de watervoorziening buizen uit de kraan, zal het water terug uit de kraan af te tappen. Geniet van het water met een oude handdoek. Stand op de gootsteen en til de vrijstaande kraan uit de gootsteen. Houd het opzij.

Stap 4 – Haal de kraan

Vuil is waarschijnlijk te hebben verzameld, waar de kraan werd gemonteerd op de gootsteen. Verwijder het vuil met een plamuurmes. Veeg het gebied schoon met een vochtige doek. Voor hardnekkig vuil, gebruik wat witte azijn duidelijke vlekken.

Stap 5 – Clean

Breng wat loodgieter stopverf rond de kraan basis als het niet werd geleverd met pakkingen. Als de nieuwe kraan heeft een sproeikop, voert u de slang door de vergoeding op de kraan, dan door de gootsteen. Hechten aan de levering stomp. Monteer de kraan op de gootsteen. Bevestig noten en gedeeltelijk draai met de hand. Inspecteer de kraan na te gaan of het goed is uitgelijnd. Als pakkingen worden gebruikt, ervoor zorgen dat ze zijn ook goed uitgelijnd. U kunt vervolgens overgaan tot de moeren volledig vast met het bekken moersleutel.

Stap 6 – Installeer nieuwe kraan

Stap 7 – Inspecteer

Schakel de watertoevoer. Als u eventuele lekken te observeren, moet u de armaturen veiliger te scherpen. Anders moet alles in orde zijn.

Tip